Vizitator wolfalex Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Intradevar asa da si wizz pana la 3 leduri, iar ce zic eu e gresit ?uita-te te rog pe ce-am desenat leduri N.doc Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Zic ca nu vad nici o sch. Incearca sa salvezi ca .pdf . Link spre comentariu
Vizitator wolfalex Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 uite pdf. mersi led Ni.pdf Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 [attachment=0]leduri.pdf[/attachment]R1 si R2 se calculeaza in functie de ce leduri folosesti .Ledurile din aceiasi serie trebuie sa fie la fel (Led1 ,Led2 ,Led3 acelasi fel si Led4 ,Led 5 acelasi fel) . Link spre comentariu
Vizitator wolfalex Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 la schema asta nu m-am gandit nu m-am gandit sa "amestec" tipurile de led, am zis ca-i prea mare ghiveciu.deci schema care ti-am aratat-o am gandit-o pt. acelasi tip de leduri. e ok ? sau mai bine fac cum zici tu ?P.S.: sa sti ca nu gasesc rezistente, si ledurile sunt pe drum :cry: o gramada! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum