Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Portbagaj LOGAN deschis electric ???

Vizitator danzel67

Postări Recomandate

Vizitator danzel67

A facut cineva modificare incuietoarei de portbagaj de Logan ? Sistemul original este conceput clar cu multa economie, dar mi se pare absurd sa trebuiasca sa opresti motorul ca sa mai deschizi portbagajul si asta la o masina conceputa in mileniul 3. Exista de cumparat vreun sistem cu motoras si buton actionat din interiorul masinii facut special pentru Logan ?Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

1

• Abram Burel

1

• Bala

1

Top autori în acest subiect

si eu mam gandit la asta - dar nu la logan ci la o 1410sistemul de inchidere al portbagajului este destul de simplu - iar printr-o sufa (cablu) cred ca se poate face ceva .... un capat al sufei trage clapeta care da drumu la incuietoare iar celalat capat actionat printr-o maneta simpla

Link spre comentariu
Vizitator Zala

Exista un "solenoid deschidere portbagaj" care poate fi comandat de la alarma auto (alarmele mai destepte au "functii confort" pentru ridicare geamuri, oprire radiocasetofon, deschidere portbagaj etc.)

Link spre comentariu

N-as vrea sa fiu inteles gresit, dar:- un actuator, o sarma si un buton nu prea e chestie de... electronica; problema este de fapt de mecanica, legata de modul de actionare al broastei- subiectul asta este discutat pe larg pe DaciaClub si parca sunt s-au dat si solutii

Link spre comentariu

In cazul Loganului fiind o masina "low cost" nu s-a facut proiectare de la zero pentru o gramada de circuite electronice.La fec este si cazul cu inchiderea masinii. Placa respectiva nu numai ca poate comanda deschiderea portbagajului din telecomanda daca se lipesc toate piesele pe placa,ea venind din fabrica cu acest circuit nepopulat in intregime, dar si softul cica este full functional insa nu sunt activate toate optiunile...trebuie doar configurat,,,Exact cum se face nu stiu ... dar sigur se poate!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări