Vizitator danzel67 Postat Mai 27, 2006 Partajează Postat Mai 27, 2006 A facut cineva modificare incuietoarei de portbagaj de Logan ? Sistemul original este conceput clar cu multa economie, dar mi se pare absurd sa trebuiasca sa opresti motorul ca sa mai deschizi portbagajul si asta la o masina conceputa in mileniul 3. Exista de cumparat vreun sistem cu motoras si buton actionat din interiorul masinii facut special pentru Logan ?Multumesc ! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 27, 2006 Partajează Postat Mai 27, 2006 si eu mam gandit la asta - dar nu la logan ci la o 1410sistemul de inchidere al portbagajului este destul de simplu - iar printr-o sufa (cablu) cred ca se poate face ceva .... un capat al sufei trage clapeta care da drumu la incuietoare iar celalat capat actionat printr-o maneta simpla Link spre comentariu
Vizitator Zala Postat Mai 27, 2006 Partajează Postat Mai 27, 2006 Exista un "solenoid deschidere portbagaj" care poate fi comandat de la alarma auto (alarmele mai destepte au "functii confort" pentru ridicare geamuri, oprire radiocasetofon, deschidere portbagaj etc.) Link spre comentariu
Abram Burel Postat Mai 27, 2006 Partajează Postat Mai 27, 2006 N-as vrea sa fiu inteles gresit, dar:- un actuator, o sarma si un buton nu prea e chestie de... electronica; problema este de fapt de mecanica, legata de modul de actionare al broastei- subiectul asta este discutat pe larg pe DaciaClub si parca sunt s-au dat si solutii Link spre comentariu
Bala Postat Mai 28, 2006 Partajează Postat Mai 28, 2006 In cazul Loganului fiind o masina "low cost" nu s-a facut proiectare de la zero pentru o gramada de circuite electronice.La fec este si cazul cu inchiderea masinii. Placa respectiva nu numai ca poate comanda deschiderea portbagajului din telecomanda daca se lipesc toate piesele pe placa,ea venind din fabrica cu acest circuit nepopulat in intregime, dar si softul cica este full functional insa nu sunt activate toate optiunile...trebuie doar configurat,,,Exact cum se face nu stiu ... dar sigur se poate! Link spre comentariu
Vizitator danzel67 Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Da, multumesc pentru sugestii. Am gasit la: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7870 tot ce-mi trebuie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum