Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru 2 cai SAL

Vizitator bilutza

Postări Recomandate

Vizitator bilutza

Buna ziua.

Am un filtru pe 2 cai de la SAL (Filtru HV 211A)

Posted Image

Are medie si inalta.Pe mine ma intereseaza daca il pot face cumva filtru de bass(pentru un subwoofer).

Momentan il am legat la un subwoofer.Este legat pe medie:|.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj_bryz

6

• maxente

3

• Palade Vlad

1

• retrosong

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut! Acel filtru este puntru bas si inalte si nu pentru medii si inalte. Se poate observa asta si din poza postata- la bornle pentru difuzoare se observa notatia W de la woofer (difuzorul de bas) si T de la tweeter (difuzorul de inalte). Am si eu acest tip de filtru in niste boxe, asa ca nu vorbesc de pe pereti.Pentru subwoofer mai bine faci, asa cum a spus si retrosong, un alt filtru.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

scuzati-ma ca intervin si eu...am o problema.Am un filtru activ pentru subwoofer (mono) si nu stiu cum sa fac sa il pun la bornele difuzorului..sa functioneze...pentru ca el merge pus doar la intrarea in amplificator pe una din cele 2 intrari...doar acolo da randament.....nu asta ar fi o problema... dar ca imi filtreaza si un alt canal pe care eu am o simpla boxa...daca ma puteti ajuta va rog!

post-57683-139829496169_thumb.jpg

Link spre comentariu

nu am inteles mare lucru dar hai sa incercam.Daca e doar filtru activ in cutiuta aia nu ai cum sa-l conectezi direct intre amplificatorul de putere si difuzor. verifica cu atentie care este intrarea pentru canalul difuzorului de joase si monteaza filtrul doar pe respectivul canal.

Link spre comentariu

amplificatorul are 4 iesiri normale(fara filtre) ...iar la aux intra decat 2 mufe...amandoua duc intr-un jack ...asta ar fi ceva stereo care imi reda 4 canale..in concluzie 2 canale sunt pe o singura mufa...automat cand scot una oricare ar fi..si bag filtru activ pe canalul ala....imi reda joase la 2 din cele 4 boxe ..sper sa fiu inteles :multumesc

post-57683-139829496185_thumb.jpg

Link spre comentariu

Cum se numeste si ce model e amplificatorul?Mai degraba pare a fi un apmlificator cu 2 canale, in spate culpezi 4 incinte iar din fata le selectezi din comutator A, B sau A+B nici decum nu pare a avea 4 etaje de putereIn cazul asta la auxiliar vei baga un singur RCA de la acel filtru pentru al folosi numai pe bas, iar la celalalt canal vei baga un RCA direct din sursa de semnal adica dinaintea acelui filtru ca sa iti mearga canalul normal

Link spre comentariu

sunt 4 iesiri ..initial m-am gandit ca sunt 2 inpartite in 4....daca il pun pe A automat imi reda joase pe amandoua canalele ..si mai ramane B cu celelalte 2 canale nefiltrate ..dar care nu se aud stereo ...A+B sunt stereo ...ex "A" chiar daca are 2 iesiri nu sunt stereo (ma gandeam sa pun filtru pe plusul de la A si minusul de la B) sa imi ramana 2 canale stereo.

Link spre comentariu

Asa cum am zis mai sus are 2 canale, faptul ca in spate poti conecta 4 incinte asta nu inseamna ca are 4 canaleTu din butonul de selectie alegi intre perechile de boxe A si perechile de boxe B sau amindoua perechi puse in paralel adica A+B

Link spre comentariu

ok am inteles pe un canal sunt 2 iesiri care nu sunt stereo...decat canalele intre ele A+B..dar tot nu stiu cum sa pun filtru zisesem mai sus daca ar merge minusu la minusu canalului A iar plusul la plusul canalului B sa imi ramana 2 iesiri stereo...ca daca imi filtreaza A de ex nu se mai aude stereo.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări