Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu DVD/CD la lap top Sony Vaio VGN-AR51E

Vizitator Constantin2000

Postări Recomandate

Vizitator Constantin2000

Salut prieteni,Am si eu o problema cu Lap topul meu Sony Vaio VGN-AR51E. Am instalat un Windows XP cu drivere sata. Din pacate DVD/CD-ul care este un MATSHITA DVD-RAM UJ-850S, nu poate vizualiza anumite CD-uri, adica CD-urile facute de mine prin copiere. CD-urile emise oficial de diverse firme le vede. Mentionez ca initial pe lap top aveam instalat tot Windows XP cu drivere sata si aceste CD-uri erau vizualizate. Am avut un virus si a trebuit sa reinstalez Windows-ul XP. Acum acele CD-uri cu informatii personale nu le mai pot vizualiza. Am instalat initial si un Windows 7, dar aceeasi problema este. Nu stiu ce s-a intamplat poate DVD-ul are o problema, l-am curatat cu vata si degeaba. Poate exista o alta metoda de a curata DVD-ul. Poate driverul de DVD nu este corect instalat. Va rog mult sa ma ajutati.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

3

• asyx

2

• wally_gatter

1

• pop_ady44

1

Te chinui degeaba din soft, a cedat laserul. Am eu o unitate DVD compatibila la 50 lei daca vrei, Matsushita UJ-860. Este in perfecta stare, a fost folosita putin. Scrie si citeste ok si DVD si CD.

Link spre comentariu

Trebuia sa trimiti pe privat, nu la vedere pe forum, ca sa nu apara cine stie ce alte probleme. Rog un moderator sa stearga mesajul

Am sters adresa , sper ca pe viitor nu va mai dati datele personale in "spatiul" public (exista destula frauda online) .. Totusi ma bucur ca tranzactia intre voi a decurs bine :dans:
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator gregorio

Te chinui degeaba din soft, a cedat laserul. Am eu o unitate DVD compatibila la 50 lei daca vrei, Matsushita UJ-860. Este in perfecta stare, a fost folosita putin. Scrie si citeste ok si DVD si CD.

Salutare! :cry: Nu ai unul si pentru mine??? :jytuiyu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări