Vizitator Constantin2000 Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Salut prieteni,Am si eu o problema cu Lap topul meu Sony Vaio VGN-AR51E. Am instalat un Windows XP cu drivere sata. Din pacate DVD/CD-ul care este un MATSHITA DVD-RAM UJ-850S, nu poate vizualiza anumite CD-uri, adica CD-urile facute de mine prin copiere. CD-urile emise oficial de diverse firme le vede. Mentionez ca initial pe lap top aveam instalat tot Windows XP cu drivere sata si aceste CD-uri erau vizualizate. Am avut un virus si a trebuit sa reinstalez Windows-ul XP. Acum acele CD-uri cu informatii personale nu le mai pot vizualiza. Am instalat initial si un Windows 7, dar aceeasi problema este. Nu stiu ce s-a intamplat poate DVD-ul are o problema, l-am curatat cu vata si degeaba. Poate exista o alta metoda de a curata DVD-ul. Poate driverul de DVD nu este corect instalat. Va rog mult sa ma ajutati.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
asyx Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 incearca cu acest aspi driver Link spre comentariu
Vizitator Constantin2000 Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Nu am permisiunea de a vizualiza fisierele ASPI din raspunsul tau, nu stiu de ce. Link spre comentariu
Vizitator Constantin2000 Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Am reusit sa descarc, am instalat ASPI driverul dar tot nu functioneaza. Link spre comentariu
asyx Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 incerca Isobuster sau un Linux sa vezi daca poti vizualiza cd-ul Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Te chinui degeaba din soft, a cedat laserul. Am eu o unitate DVD compatibila la 50 lei daca vrei, Matsushita UJ-860. Este in perfecta stare, a fost folosita putin. Scrie si citeste ok si DVD si CD. Link spre comentariu
Vizitator Constantin2000 Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Prietene,Ma bazez pe buna ta credinta, daca zici ca este buna pentru lap topul meu o cumpar. Spune-mi cum procedam. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Daca ai drum prin Bucuresti ne intalnim cumva, daca nu, lasa o adresa pe mesaj privat si ti'l pun la posta. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Trebuia sa trimiti pe privat, nu la vedere pe forum, ca sa nu apara cine stie ce alte probleme. Rog un moderator sa stearga mesajul, am copiat adresa. Ma duc acum la posta. Link spre comentariu
Vizitator Constantin2000 Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Salut prietene,Multumesc pentru DVD acum totul este in ordine functioneaza perfect. Banii i-am platit la posta.O zi buna. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Trebuia sa trimiti pe privat, nu la vedere pe forum, ca sa nu apara cine stie ce alte probleme. Rog un moderator sa stearga mesajul Am sters adresa , sper ca pe viitor nu va mai dati datele personale in "spatiul" public (exista destula frauda online) .. Totusi ma bucur ca tranzactia intre voi a decurs bine Link spre comentariu
Vizitator gregorio Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Te chinui degeaba din soft, a cedat laserul. Am eu o unitate DVD compatibila la 50 lei daca vrei, Matsushita UJ-860. Este in perfecta stare, a fost folosita putin. Scrie si citeste ok si DVD si CD.Salutare! :cry: Nu ai unul si pentru mine??? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 pune o poza ori aici ori pe adresa primita pe privat poate te ajut eu cu un dvdrw am vreo2 functionale perfect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum