Vizitator esty_bun Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 salut Am un amplificator dintr-un magnetofon kashtan si merge doar o iesire ce pot sa fac sa ii mai adaug una sau doua(are din fabrica 4iesiri).Multumesc anticipat Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Ampliful din Kashtan e stereo, are doar două ieşiri folosite fie spre mufele externe de boxe, fie spre difurile interne. Care sînt acele 4 ieşiri? Link spre comentariu
Vizitator esty_bun Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 asa cum ziceai si tu 2 externe 2 interne Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Vrei să-i mai adaugi şi alte ieşiri? Renunţi la difurile interne? Nu se înţelege ce vrei. Link spre comentariu
strombi Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 asa cum ziceai si tu 2 externe 2 internePoate alea interne sunt intrarile de care zici tu,el are doua iesiri in total 4 borne... Link spre comentariu
adrianstoica10 Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Ati recomand ceva mai complicat, vezi la cati volti se alimenteaza etajul final si in functie de el cumpara un chit nou. Link spre comentariu
Vizitator esty_bun Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 fac maine niste poze poate e mai usor pentru voi sa intelegeci ce am vrut sa zic Link spre comentariu
vio2007 Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Cred ca-i functioneaza doar un canal,celalalt este defect,iar esty_bun crede ca e din mufe.Sau am inteles gresit. Link spre comentariu
Vizitator esty_bun Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 da sunt stricate dar nu cred ca din mufe Link spre comentariu
ChRS Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Verifica sigurante amplificatorului. Ele sunt sub masca frontala.Daca nu, verifica daca mufa canalului ce nu functioneaza, este intrerupta sau nu. Link spre comentariu
Vizitator esty_bun Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 totul este la locul lui, dar cand lam modificat adica am luat partea mecanica jos am mai luat cateva chestii de ex partea de inregistrare,potentiometru de balance (nu imi folosea) vu metru(lam ars eu ) Am aici ceva photo hostingpoze images free picture hosting photo hosting Link spre comentariu
xragon Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 tu unde vrei cele exterioare sau cele interioare mufele alea... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum