Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Divizoare de frecvenţă 193IE1 şi 193IE4

Vizitator

Postări Recomandate

Ruseşti şi aurite, produse in fosta CCCP (USSR) acum 25 de ani (1987):

Posted Image

Le am de când eram la liceu, cumpărate pentru că vroiam să-mi fac frecvenţmetru. Cel care mi le-a vândut, un fost coleg de liceu poreclit Falco, mi-a schiţat pe o coală de hârtie un fel de schemă, care e mai mult un pinout decât o schemă.

Posted Image

Altă documentaţie despre ele nu am avut, aşa că au rămas nefolosite, împachetate în hârtia cu desenul. Azi mi-am amintit de ele, le-am despachetat din coala îngălbenită de vreme, şi le-am pozat ca să vi le arăt şi vouă.

Între timp a apărut şi Internetul, dar tot degeaba. Nu am găsit documentaţie, probabil pentru că nu mă descurc cu rusa. Cunosc doar câteva litere din alfabetul chirilic.

Ştie cineva, vă rog, unde aş putea să găsesc o foaie de catalog, o schemă sau orice altă documentaţie despre cele două circuite integrate din poză?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Flor

1

• Kosmin

1

Top autori în acest subiect

• 5 săptămâni mai târziu...

3 proverbe vechi spun: "Unde dai si unde crapa"+"nu e pt cine se pregateste, ci pt cine se nimereste" +"duce magarul si nu stie ce duce", hi, hi..Explicatie logica la cele de mai sus : Am si eu integrate ca astea, poate exact aceleasi. O sa verific luni la job..Ca sa vezi ce aveam si nu stiam. Si am dat bani grei pe altele..Asa ca ii multumesc kosmin227 .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări