Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde gasesc profile de aluminiu?

rony2006

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

2

• andreigradu

2

• dante

2

• rony2006

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator DAN NEGRENI

Imi poate spune cineva unde gasesc profile de aluminiu (U sau item) pentru constructia unei masini de taiat polistiren?Am nevoie de 0.5m, hai sa zicem 1 m dar nu am gasit numa la 6 metri pe net.

daca ai nevoie de profile aluminiu [uzina de aluminiu slatina OLT
Link spre comentariu

" DAN NEGRENI " te rog sa detaliezi unde anume in Slatina.

Eu am gasit o firma care extrudeaza, se numeste ROLMIS Slatina, www.rolmis.ro, dar trebuie sa-ti construiesti matrita si apoi sa comanzi transe de 100 kg. Pret aproximativ 3,35 euro /kg + tva. ( mi se pare cam mare, cred ca se mai poate negocia acest pret macar 50 centi. )

In catalogul cu profile speciale au un singur profil pentru CNC, dar matrita e a unui client: " Fiber Net " , daca cineva doreste profilul trebuie sa discute cu proprietarul matritei si sa-i achite costuri de folosire a matritei.

Profilul are codul RO 735. Are latura de 40mm. si densitate 1971,3 gr/ml

Link spre comentariu
  • Administratori

la 3,35 euro fara teva pretul este cat se poate de bun, cele item sunt 10 euro in medie iar cele bosch la fel. Pentru cine foloseste des un anumit profil atunci se merita sa platesti si matrita care costa intre 500 si 1000 de euro in functie de complexitate

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Ideea confectionarii unui CNC ma urmareste demult, un exemplar chiar l-am facut acum 10 ani, dar cu piese si subansamble nu tocmai adecvate. Exemplarul il am si azi dar nu este prea fiabil tocmai din cauza mecanicii, mai precis a cailor de rulare, care nu sint din profile dedicate, ci din tevi si tije metalice.Proiectul a stat mult timp in asteptare, pina cind am vazut pe colegii de forum care au discutat de profilele de la firma Rolmis din Slatina. Intimplarea face sa-l cunosc personal pe patronul acestei firme si azi am stat de vorba cu el. Omul mi-a zis ca este o firma din Bucuresti care cumpara profilele cu codul RO 735, firma care face comanda cam de doua ori pe an.Din pacate in stoc nu mai are momentan nici o bucata, dar cu proxima ocazie cind va baga la extrudat asemenea profil ma va anunta. Omul nu ma conditioneaza sa iau un numar de profile, sau kilograme, fiind dispus sa ma serveasca si la metru liniar. Oricum, o bara de 6 metri o voi achizitiona si eu. Eventual, daca dintre domniile voastre mai doreste careva, va grupati, si stabiliti detalii.Problema este de timp, pina cind firma va avea din nou cerere pentru profilul cu pricina, caci pentru un profil, sau doua, nu baga matrita la extrudat, fiind un cod mai special.

Link spre comentariu

Dupa cum spune Andreigradu:"...in catalogul cu profile speciale au un singur profil pentru CNC, dar matrita e a unui client: " Fiber Net " , daca cineva doreste profilul trebuie sa discute cu proprietarul matritei si sa-i achite costuri de folosire a matritei. Profilul are codul RO 735. Are latura de 40mm. si densitate 1971,3 gr/ml..." ar insemna ca acel profil are codul RO735, dar mie nu prea imi seamana a profil special de CNC. Am descarcat de pe pagina Rolmis catalogul cu profile, dar nu prea am avut timp de studiat. Eventual sa trec pe la fabrica, sa stau de vorba cu inginerii de acolo mai in detaliu.Cert este faptul, ca daca, exista un profil spcial pt CNC in catlogul lor, se poate achizitiona fara probleme, la cost de producator, fara alte adaosuri, chiar si la bucata.Oricum, ma voi interesa, caci si eu sint dornic de realizarea unui CNC cu dimensiuni de 1500X1000mm.

Link spre comentariu

http://rolmis.ro/index.php?option=com_c ... &Itemid=21

descarci catalogul pentru ca pagina functioneaza aiurea cand deschizi poza cu profilul, la mine se vede poza respectiva marita si sta blocata.

Poti sa-i si suni.

La pagina de contact apare o poza cretina din satelit care nu te lasa sa vezi numerele de telefon.

Pentru cati bani fac, au o mizerie de pagina.

Mi-am facut 1000 de draci pana am capturat imaginea cu print-screen.

post-4831-139829497355_thumb.png

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări