Vizitator calean_92 Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 ms..nu ai putea prognoza cam cit o sa mai reziste placa???ca initial appareau artefactele(care eu le ziceam punctulete) si uite ca acum nici nu mai merege!!!deci e sigur ca e de la placa..si eu l-am cumpar de la unul...m-a fraierit!!!mi l-a vindut defect!!!la sigur!!! Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Depinde. Daca e facut bine reballingul tine cativa ani. Daca e facut cu consumabile de calitate mai slaba, in jur de 1 an. Link spre comentariu
Vizitator calean_92 Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 ms de sfaturi!!!!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator calean_92 Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 dar nu ai putea sa imi zici de ce nu ma poate auzi cel cu care vb pe mess si ma si vede intors?????/ Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Pai sunt mai variante de ce nu va aude, 1: driveru de la sunet nu este 100% ok, 2 : microfonul laptopului cu probleme, 3 : poate trebuie mici setari la microfon etc.... Link spre comentariu
Vizitator calean_92 Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 ear draivere!!!dale-n colo!parca m-am uitat prin setari si e ok!!!se aude un scirtiit cite odata de la ce poate fi???? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 se aude un scirtiit cite odata de la ce poate fi????V-am raspuns eu aici : viewtopic.php?f=27&t=128919&start=15 ce poate fi,dar deocamdata nu se stie de la ce este . Link spre comentariu
Vizitator calean_92 Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 cu microfonul am rezolvat!!! dar de ce ma ararta invers in video???? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 dar de ce ma ararta invers in video????Eu cred ca tot vreo setare aveti la camera web. :daDar apropo cum ati rezolvat cu microfonul ??? Link spre comentariu
Vizitator calean_92 Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 cu draivere!!!!si a inceput sa arate cu mult mai bine!!!e super!!nustiu cum de sa primit asa ceva!!! Link spre comentariu
Vizitator calean_92 Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 rezolutia e 1280 pe 720 cum ar fi trebuit sa fie...nu???? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 E bine asa cum este el,adica 1280 pe 720 . Nu mai umblati la nimic . Link spre comentariu
Vizitator calean_92 Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 ma tenteaza sa incerc inca odata draiverele la nvidia dar mi-e frica sa nu stric tot!!!stiti ce am facut????am sters tot ce tine de nvidia din discul c!!!pina acum nu mi s deschideau unele poze, acum tot bine!!!si se vede cu ochiul liber ca sa schimbat ceva din rezolutie!!!ma gindeam ca daca laptopul isi schimba singur draverele si eu le pun pe altele se suprapun cumva...nustiu..si acum ms...merge!!! Link spre comentariu
Vizitator AC91 Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Prefer sa continui acest topic, pentru ca si problema mea se invarte tot in jurul placii video. Detin de asemenea un N61Vn, doar ca al meu are 2 ani si a ajuns deja in pragul in care nu accepta driver-ul video deloc (adica dupa welcome screen, isi face memory dump si evident, un frumos BlueScreen). Dpdv software testele au fost nenumarate si fara nici un dubiu, chipset-ul video are o problema sau e dus de tot. Desi, exista posibilitatea sa fie si contactele de pe mobo, deoarece la acest model de laptop chipset-ul video e integrat in placa de baza (nu e pe slot). Am incercat un reballing si nu a dat rezultate, e in acelasi stadiu, laptopul merge perfect fara driver-ul nvidia instalat (practic fara GPU, just Standard VGA Adapter). Cum am spus, posibilele probleme ar fi: 1. chipset-ul video 2. contactele de pe placa de baza 3. daca aveti alte sugestii, pareri, shoot them eu altele nu vad Solutii: 1. Sa gasesc un chipset video (dar dupa numeroase cautari, nu am gasit decat pe slot mxm GT240m, adica modelul pe care il are). Intrebare: Exista posibilitatea sa pun alt chipset compatibil (daca da, care? cum imi dau seama?) sau sa pot lua o placa video pe mxm si sa dezlipesc chipsetul de pe placutza pentru a-l pune onboard? 2. Aici e o singura solutie, si anume schimbarea placii de baza. Dar e o varianta atat buna (somehow) dar si riscanta (daca nu e noua). Am gasit la 150$ pe un site, dar nu cred ca este noua (45days garantie), dar nu in Romania. 3. Daca cele 2 mentionate sunt singurele probleme, cea mai recomandata de lume si cea mai simpla (fara prea multa bataie de cap), scapi de el sau il folosesti pe Std-VGA-Ad si iti iei altul. So, ca sa fac un rezumat pentru punctele de interes: -Se poate lua chipul video de pe o placa pe mxm si pune onboard? -Ce alte chip-uri video suporta placa de baza P45 de pe Asus N61Vn ( http://www.systemboardcn.com/default/mo ... n61vn.html ) ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum