Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

apar punctulete pe ecran

Vizitator calean_92

Postări Recomandate

Vizitator calean_92

salut..vreau sa stiu si eu ce se intimpla cu laptopul meu!am un asus n61vn si cind ii pun draiverele nvidia apar punctulete pe ecran!acu in genere se stinge cind e cu draiverele...si sunt compatibile ..sigur..el e cumparat nu de mult si ma tem ca e problema de la placa video!cind sterg draiverele nvidia si raman numai cele de la windows merge ok!ce ar putea avea?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

8

• FLORIN IORDACHE

4

• Luca

1

Top autori în acest subiect

Posibil placa video sau displayul, insa nu este exclus ca si driveru sa nu fie compativil cu ea, incearca o alta versiune de driver, eventual la iesirea VGA a leptopului pune un monitor si vezi daca mai face asa (daca mai face insemna ca displayul este bun) si problema este din alta cauza.

Link spre comentariu
Vizitator calean_92

de la display nu e...el merge ok atunci cind nu e cu driverele nvidia puse!merge pe driverele de windows dar nu e acea rezolutie!sa fie ceva de la windows,desi nu prea cred eu!si ce spuneti se poate de schimbat placa?

Link spre comentariu

Daca ne zici si ce model de Sony Vaio e, putem sa iti spunem. Daca nu are placa video dedicata si e lipita pe placa de baza, trebuie sa il duci la un atelier de reballing, se da jos cipul video, se schimba bilutele de cositor, si se lipeste la loc. Operatia costa in jur de 300 lei.

Link spre comentariu
Vizitator calean_92

salut..imi poate explica si mie cineva o chestia...sterg toate draiverele de placa video(nvidia) si peste un timp dupa ce il deconecez si-l las un timp ele se apar din nou../se reactualizeaza singure nu pot sa inteleg de ce si cum..ca am sters din laptop tot ce tine de draivera multumesc!e pentru placa!!!va rog sa ma lamuriti si pe mine!va multumesc

Link spre comentariu

Pai si daca nu merge mai departe cum reusesti sa il dezinstalezi? Nu cumva intri in safe mode ca sa il dezinstalezi, ca de acolo merge? Tot din safe mode poti sa dezactivezi placa, ca sa nu ii mai incarce vreun driver vreodata. Urmareste exact ce am zis.Nu are "inclus" acel driver, si'l descarca automat de pe net.

Link spre comentariu
Vizitator calean_92

am inteles...deci e de la placa sigur...nu va afecta cu ceva laptopul daca merge pe driverele de la Microsoft???si pot sa zik adio de la jocuri?si mai face sa il mai tin laptopul sau sa-l vopsesc cu verde si sa-l arunc intr-un tufis?

Link spre comentariu

Fara driver, da, iti poti lua adio de la orice fel de jocuri in afara de solitaire si de panaramele alea in flash de pe site'uri, ca alea merg pe procesor. Laptopul e deja afectat, nu o sa mai tina mult asa pana o sa crape de tot chipsetul video si nu o sa mai afiseze nimic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări