Vizitator cricu77 Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Salut .Am si eu o problema cu un sursa de transformare 24v la 12v liniara.Este vorba de SPC 100.Am vrut sa montez o camera pentru parcare la un camion si...am ars-o.Ce as putea inseria pe alimentare sa am exact 12v?Dupa ce s-a intamplat beleaua,am masurat tensiunea si aveam 14 v.Camera are un consum de max 065w.Ce pot face ?Am inseriat un bec dar...nimic.Exista ceva ,un consumator,care sa-mi reduca tensiunea cu 2-3-4v?Camera poate functiona si cu 10 v,am probat-o la o alta sursa pe cea noua. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Poti face o alta sursa care sa coboare tensiunea de la cei 24V disponibili pana la 10 sau 12 atat cat este preferabil pentru acea camera. Consumul ei ai zis ca este 0,65W? asta ar insemna la 12V cam 55mA, esti sigur de consumul ala? Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Daca sursa scoate 14V fara probleme,atunci inseriaza 3 diode pe iesirea ei si vei scadea 1,8V.Si pune un titlu mai lamuritor data viitoare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum