xragon Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Salut!Cine stie niste cablaje de vu-metru stereo care sa fie alimentat de un adaptor si care sa aiba mufa jack pentru pc!Sa aiba si puterile pieselor pe ''schita''! Va rog sa fie clare cablajele! Si inca ceva : daca vreau sa fac cablajul imi trebuie clorura ferica dar sunt granule cum fac ca sa fie lichid pentru ca cablajul sa se corodeze? Si cu ce fac liniile pe cablaj ca sa nu se stearga ! Va rog sa imi spuneti!Multumesc!\ Link spre comentariu
xragon Postat Septembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Chiar nimeni nu vrea sa ma ajute? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ! Link spre comentariu
cococosmin Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 sunt atatea topicuri despre vu-metre.gasesti zeci de scheme daca cauti Link spre comentariu
retrosong Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 poti citi si aici cum se fac cablajele viewtopic.php?f=14&t=97 Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 cauta aici schema care te intereseaza: viewtopic.php?f=35&t=4603 Link spre comentariu
xragon Postat Septembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2012 am 2 intrebari: 1)trebuie cumva sa programez acele circuite integrate? 2)am ale schema asta.....http://users.otenet.gr/~athsam/vu_meter_2.htm ....daca tot am aleso pe asta!Cum fac sa le unesc ca sa fac unul de 20 X canal in cazul nostru 19. Ce va spun eu acum,este o propunere , vreau sa leg o mufa jack la calculator si alimentarea la un adaptor de 12 volti stabilizat de 500mA! sa imi dati si mie niste informatiii va rog.....Apreciez! Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Daca tot vrei un vu-metru cu multe leduri, de ce nu incerci unu ca asta http://s-o.webnode.cz/vu-metr/ , in josul paginii este un vu-metru cu 40 de leduri, e facut cu un microcontroler si ai tot ce iti trebuie acolo cablaj si fisierul hex Singura ''problema'' e ca trebuie sa il faci pe dublu placat, dar se poate rezolva foarte usor cu pcb foto pozitiv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum