oachy Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 As dori daca are cineva schema exacta a unui redresor Redac 625M Multumesc Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Nu stiu daca este 625M, dar este schema celui care l-am avut cand aveam masina. Link spre comentariu
oachy Postat Septembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Acesta este , cu cele doua tensiuni pe 6 si 12singura diferenta fata de ce am este un bec care se aprinde atunci cand este legata bateria invers si la suprasolicitareMultumesc Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 ste un bec care se aprinde atunci cand este legata bateria invers si la suprasolicitareAveti dreptate, de acela am uitat, este conectat in paralel cu contactele releului termic si se aprinde cand contactele acestuia se deschid(curent depasit, conectarea inversa determina tot o depasire de curent). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum