Sharky Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Poti sa legi doua difuzoare in paralel ca nu patesc nimic.Problema e ca impedanta in cazul in care legi difuri de 4 si 8 ohmi in paralel e de cam 2.6ohmi. Nu stiu daca amplificatorul tau e facut pt asemenea sarcini. Link spre comentariu
west Postat Mai 29, 2006 Autor Partajează Postat Mai 29, 2006 si daca le-as pune pe amplificatoare separate nu ar fi nici o problema nu ? Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 daca cel pe care pui 4 ohmi e proiectat pt asa ceva atunci totul e ok Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 si daca le-as pune pe amplificatoare separate nu ar fi nici o problema nu ?pe amplificatoare diferite dar in aceasi incinta !? don't get it ? daca sunt amplificatoare diferite si incinte diferite ... ce treaba mai are un dif cu altul :toimonster: Link spre comentariu
west Postat Mai 29, 2006 Autor Partajează Postat Mai 29, 2006 ) deci am intrebat sa fiu sigur ! vor fi amplificatoare diferite cu incinte diferite ! Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 si ce amplificator folosesti? sau acum lucrezi si la amplif ? nu de alta, dar si eu lucrez la unul ) Link spre comentariu
west Postat Mai 29, 2006 Autor Partajează Postat Mai 29, 2006 pai...o sa cumpar cred..! de lucrat nu lucrez iti dai seama daca sunt atat de paralel cu difurile atat ar mai trebui sa ma bag si la circute pe acolo :rolleyes: cel mult sa iau kiturile sa le ansamblez eu ..traf , filtrare ,carcasa si legaturile ...la atat ma bag ! si deocamdata nu m-am gandit ce amplificatoare o sa folosesc ca nu am bani momentan treb sa-mi termin ipa400 ! adik mai am de facut carcasa ! :smt003 Link spre comentariu
west Postat Mai 29, 2006 Autor Partajează Postat Mai 29, 2006 apropo integratele nu se pot pune in punte nu? Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 uita-te in datasheet, acolo iti spune :yawinkle: , dar ... ce integrate ? Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Se poate pune integratele in punte DACA SI NUMAI DACA nu sunt deja legate intern in punte :finga: (ex TDA8560Q .. asta mi-a venit in minte ) Link spre comentariu
west Postat Mai 29, 2006 Autor Partajează Postat Mai 29, 2006 :finga: pasta il si am !! TDA8560Q ) e varza dar pt medii merge ! Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 uite ca se poate ale mele nu merg :smt005 Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 TDA8560Q are 4 amplificatoare, 2 cate 2 legate intern in punte deci nu mai ai ce lega :)Alimentat la 18V pe sarcina de 4 ohmi sau chiar 2 nu scoti mai mult de 25 W/canal din el :finga: :finga: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum