Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pompa de recilculare

Vizitator tyc

Postări Recomandate

Acum vreau sa trec pe racire cu lichid deoarece pe aer se creaza curenti destui de puternici .

Ramanand fidel conceptului fanless care pt mine inseamna ceva la 0dB si fara nici o piesa in miscare ,am ales ca recircularea sa se faca cu o pompa MHD . Problema e solutia de lucru : solutia salina pierde sarea in timp prin cotloanele instalatiei iar solutia de soda caustica ataca componentele sistemului . Radiatorul e unul de motocicleta https://picasaweb.google.com/1128270182 ... 8122450930 , cu bazine din otel si conducte de cupru si functioneaza cu antigel .Are si un ventilator dar racordurile vor fi in cea mai mare masura din conducte metalice .

Lichidul de lucru e problema ,ce sa folosesc?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gcom61

1

• eptb

1

Top autori în acest subiect

Poti folosi solutie de clorura de calciu;este aceeasi solutie care se foloseste atat la topirea ghetii de pe carosabil cat si ca sola(agent) de racire in instalatiile industriale de racire.Se comercializeaza sub forma de granule 2-4 mm ambalat la saci de ~40kg; nu stiu pretul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări