Vizitator livius2000 Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Philips 14pv111/58 Se stinge dupa cca 5 secunde...videocaseta nu functioneazase poate anula din service functia video? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Nu.Doar hard se poate. Link spre comentariu
Vizitator livius2000 Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Nu.Doar hard se poate.Am scos partea hard de video dar imi stinge in continuare se pare ca procesorul primeste o comanda... Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Trebuie strapati senzorii de capat de banda de pe placa si pus comutatorul de mod in pozitie buna ca sa mearga ok. Link spre comentariu
Vizitator livius2000 Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Trebuie strapati senzorii de capat de banda de pe placa si pus comutatorul de mod in pozitie buna ca sa mearga ok. va multumesc dl dan am rezolvat! Link spre comentariu
Vizitator dmarian4ever Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Buna ziua si la multi ani!Am un philips 14pv111/58,nu pot folosi nici o telecomanda pe functia de menu,tot ce am incercat merge doar pe vol.up/down,prog.up/down,mute,timer.Mentionez ca am scos mecanica video din el. Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 ati incercat si telecomanda "made for you" cod 1463? merge si cu " alien smart pc programmable" sau "rcw "tot cu acelasi cod 1463. eu le foloseses pe toate trei telecomenzile. Link spre comentariu
Vizitator dmarian4ever Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Am un Alien luata din magazin,mi-a incarcat-o de 3 ori,aceleasi simtome. Link spre comentariu
Vizitator dmarian4ever Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Buna ziua.Am rezolvat cu telecomanda,nenea de la mag.a gresit cu modelul incarcat pe telecomanda (s-a jucat cu nervi mei). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum