Vizitator Postat Mai 26, 2006 Partajează Postat Mai 26, 2006 mai mai gandit sa fac ceva cat mai simplu, ma gandeam sal fac pe niste integrate cat mai simple si cum un zgomot cat mai mic. mai am si un sistem 5.1 care ma satisface deplin, dar nivelul sonor al castilor cam lasa de dorit. am avut acu vreun an tot cu acelasi casti un plug-in care majora putin semanlul si chiar se auzea ff clar. placa este AC'97 cu 8 canale dar cum am mai spus nu ma satisface nivelul sonor din casti.... ce montaje miati recomanda de preferat pe integrate pt ca e mult mai usor... sau si pe tranzistoare dar mai cam complic, pt ca castile sunt niste chinezarii la 78.000 lei vechi dar sincer nu as renunta la ele Link spre comentariu
vikingul38 Postat Mai 26, 2006 Partajează Postat Mai 26, 2006 casti la 78.000 lei.......bun pret....vezi ca sunt si cu 38.000 lei...cu microfon :supz: la pretul asta... poti sa le pui orice amplificator ca tot ca in :toimonster: se aude Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 26, 2006 Partajează Postat Mai 26, 2006 ma asta e depinde de resursele fiecaruia.. da oricum esti COMPLET OFFTOPIC dak ai cumva sa ma ajuti posteaza aici o schema Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Mai 26, 2006 Partajează Postat Mai 26, 2006 Da-i cu un TDA7284 in ele si se vor auzi tareeee daca asta vrei :director: Link spre comentariu
vikingul38 Postat Mai 26, 2006 Partajează Postat Mai 26, 2006 http://www.redcircuits.com incearca in site-ul asta...headpfone amplifier..... sau cu gogu.....gasesti sute....sa spui si noua pe care l-ai facut.... succes... :rock: Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Mai 26, 2006 Partajează Postat Mai 26, 2006 Nu merge link-ul :finga: In legatura cu TDA7284 .. aia a fost doar o gluma... sa fii nebun sa bagi asa ceva la casti ) mai ales casti de 38000 (ma rog... 78000 dar tot una e ) Link spre comentariu
vikingul38 Postat Mai 26, 2006 Partajează Postat Mai 26, 2006 curios ;lllla mine merge...uite asta..cu gogle n-ai incercat....??? Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Mai 26, 2006 Partajează Postat Mai 26, 2006 Banuiesc ca r5 si r6 sunt rezistente de limitare...Ca sa bagi 15 V in casti nu e tocmai un lucru bun Link spre comentariu
margarit2001 Postat Mai 26, 2006 Partajează Postat Mai 26, 2006 LM386 putin peste 1leu (asa ceva am vazut in mai multe aparate ca amp de casti) sau daca nu unu mai simpluu http://headwize.com/projects/showfile.p ... e1_prj.htm :weedman: Link spre comentariu
one Postat Mai 27, 2006 Partajează Postat Mai 27, 2006 ma asta e depinde de resursele fiecaruia.. da oricum esti COMPLET OFFTOPIC dak ai cumva sa ma ajuti posteaza aici o schemaSa stii ca vikingul38 cam are dreptate.Nu mi se pare offtopic, acele casti se aud incet din cauza calitatii lor proaste, nu din cauza ca placa de sunet n-ar scoate semnal suficient.Cu banii pe care ii dai pe amplificatorul de casti, mai bine plateai diferenta pana la niste casti mai bune.Totusi, daca te-ai hotarat sa construiesti un amplificator de casti, ceva simplu poti face cu KA2209 sau KS2822 sau TDA2822 sau echivalente. Poti gasi amplificatorul gata facut, daca vei cauta prin targ (maine e duminica :finga: ), se gasesc intr-o gramada de casetofoane chinezesti, de cele mai multe ori iei placa de casetofon, tai partea cu integratul si potentiometrele si ai un mic amplificator. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 28, 2006 Partajează Postat Mai 28, 2006 ok maidar niste casti mai bune incep de la 500.000 sau poate nu stiu eu. si prefer sa fac un amplif pt casti cat mai simplu si oricum la cat ascult eu la casti nare rost sa ma incurc cu ceva de super calitate cand pot sa fac un amplif de casti cu 50.000 deci ....... Link spre comentariu
bogdan_ Postat Mai 28, 2006 Partajează Postat Mai 28, 2006 dar placa de baza nu are iesier SPDIF? daca are, probabil are tot ceva gen TDA2822 pe iesire care e destul pentru o pereche de casti, chiar si chinezesti si proaste. eu am constatat ca un TL072(sau NE5532) poate scoate destul pe o pereche de casti chinezesti, ce-i drept la 100.000 lei. eu mi-am facut un amplif cu NE5532 plus o pereche de tranzistori. merge foarte bine, numai ca nu prea il mai folosesc....schema preluata de aici: http://headwize.com/projects/showfile.p ... on_prj.htm Am folosit niste BD-uri la tranzistori, dar nu imi aduc aminte ce, parca BD139/140 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum