Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parere despre amplificatore

Postări Recomandate

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Nu s-a deteriorat deloc. Amplificatoarele de care am pomenit eu mai sus stau foarte bine la distorsiuni iar daca ne gandim ca sunt cateva placi de sunet nu foarte scumpe care si ele au aceleasi distorsiuni mici, putem sa spunem fara exagerare ca se poate construi un lant acustic audiofil cu bani decenti. Boxele raman buba, dar si aici se mai gasesc variante pe 2 cai care suna bine atata vreme cat nu se cer puteri mari.

Link spre comentariu

Sunetul s-a deteriorat in sensul ca trebuie si un sistem de redare calitativ, asemenea si suportul inregistrarii : CD, DVD, vinil, caseta, banda,etc. Pe timpul lui ceasca nu mai erau atatea fite sau cine stie, ...Poate cineva sa defineasca cuvantul "pocnitoare" ? De ceva timp, toata lumea vorbeste de pocnitori. Oameni buni, daca asta se comercializeaza, ce sa facem ? Produceti voi calitate la pret decent . Si sa va intreb : mancati produse calitative, ecologice ? NU ! Cu totii mancam POCNITORI ! Mai lasati termenul asta de comparatie, se vehiculeaza prea mult , asta este societatea si nu numai.

Link spre comentariu

Sculele sunt din ce in ce mai performante dar economia de material se resimte in fiabilitate pe termen lung si in robustete. E normal sa fie asa din moment ce preturile per unitate de performanta audiofila au scazut simtitor fata de anii '80. Sa nu uitam ca un videorecorder costa cat o masina.Acum un dvdrecorder este de circa 100x mai ieftin. Trebuia sa se taie din costuri...

Link spre comentariu

Marantz Model 500 Pare super adevarat 250w pe 8 ohmi, insa pretul este foarte mare (nu zic ca nu face).

Nucred ca exista prea multe modele in europa, slabe sanse sa fi testat cineva din romania acest model, mai bine cauti un Feedback pe net, In caz ca vrei sa cumperi unul asigurate ca functioneaza pe 220v, probabil marea majoritate a modelelor sunt facute pe 110v.

Gasesti in service manual toate detalile despre el, inclusiv schema.

Download Service Manual

Link spre comentariu

albasete - am sa iti raspund ce inseamna "pocnitoare de amplificator"

Un Trabant este o pocnitoare de masina fata de o Dacie 1300.

O dacie 1300 este o pocnitoare de masina fata de un opel, ford sau VW.

Un VW nu este o pocnitoare de masina fata de un Mercedes sau un BMV, dar este totusi inca departe de nivelul lor (in general, pastrand clasele).

Ei, fata de amplificatoarele BUNE pe care ti le-am recomandat, ORICE cumperi nou cu 2500 lei este o pocnitoare de amplificator !

Atat de mare este diferenta de calitate !

Link spre comentariu

Da, stiu ca sunt diferente, chiar foarte mari, dar daca atat permite bugetul, ce sa faci ? Si eu a-s manca la un restaurant de lux, dar de...mananc acasa. Asa si colegul, are 2500 si vrea calitate de banii astia.

Discuţia va ajunge inevitabil să creeze tabere aici, ca şi alte subiecte, gen cabluri, condensatori audiofili...

Link spre comentariu
Vizitator UNaudio

albasete - am sa iti raspund ce inseamna "pocnitoare de amplificator"

Un Trabant este o pocnitoare de masina fata de o Dacie 1300.

O dacie 1300 este o pocnitoare de masina fata de un opel, ford sau VW.

Un VW nu este o pocnitoare de masina fata de un Mercedes sau un BMV, dar este totusi inca departe de nivelul lor (in general, pastrand clasele).

Ei, fata de amplificatoarele BUNE pe care ti le-am recomandat, ORICE cumperi nou cu 2500 lei este o pocnitoare de amplificator !

Atat de mare este diferenta de calitate !

Prin urmare ar fi bine sa-si ia ceva second de banii aia si pt ceva second 2500 lei sunt bani multi, zic eu...Eu i-am recomandat kenwood-ul meu pt ca mi-a cam trecut chestia asta cu audio, dar daca ma gandesc mai bine i-as recomanda sa tina de bani cu dintii ca vin vremuri grele.
Link spre comentariu

albasete - comparatia este cam deplasata, nimeni nu zice sa mananci mancare sh [!?!]Cel mult poti spune ca mananci acasa, ceea ce s-ar putea compara cu DIY. Daca vrei pot face si aici cateva sugestii :)Un amplificator sh poate fi intr-o stare foarte buna - eventual spre exceptional, depinde de unde/ de la cine nimeresti sa il cumperi. Si desi este sh, senzatia de vechi si uzat este mai redusa decat la o masina, caci nimeni nu a stat cu fundul in el.Daca te uitai pe net la modele sugerate ai fi vazut ca sunt din clasa Lux, adica modele in care s-a investit o cantitate enorm de mare de gandire si munca.Daca par/sunt scumpe - revenind la comparatia dintre masini - se poate alege un Opel sau Vw, adica un model din seriile obisnuite. Alegand cu grija se poate gasi ceva mult mai bun decat chinezismele ordinare (din care unele cu sigle ale unor foste mari firme) care umplu netul sau rafturile supermarketurilor de profil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări