Vizitator minutzu88 Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 salutare lume...as avea nevoie de un pic de ajutor ...as dori daca poate cineva sa ma ajute cu o schema de convertor sau stiu eu un integrat care ar face lucru asta....as dori conversia unei tensiuni de 3,6v de la un acumulator in 5v, 5v cu care sa alimentez un microcontroller...am folosit acumulatorul de 3,6v deoarce am spatiul pe layout un pic cam mic...am cautat prin cluj un MAX619 dar nu am gasit decat pe comanda si cam piparat la pret :(as aprecia orce idee...orice ajutor...va multumesc... Link spre comentariu
csaba_sm Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 salut ..ti-as recomanda un incarcator urgenta folosit la telefoane mobile,,scot undeva la 5,5 volti la 800 mah..acuma tu nu ai specificat la ce ai nevoie..si cred ca am o schema de la 1,5 volti la 5 volti..sper sa te ajute. Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 MC34063 functioneaza de la 3V. Pret derizoriu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum