Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda inchidere centralizata peugeot 206sw-1.4hdi

mircea65

Postări Recomandate

Buna ziua.Va cer si eu o parere legata de telecomanda-in una din zile am desfacut-o deoarece contactul pt. deblocarea usilor functiona mai greu si l-am curatat cu putin spirt, dupa care am curatat placuta cu o carpa uscata, am montat bateria si am probat telecomanda, insa nu mai functiona. Am facut reinitializarea telecomenzii asa cum scrie in manualul de utilizare, insa nu functioneaza si mi-am zis ca de vina este bateria pe care am schimbat-o cu una varta noua, dar lucrurile nu s-au schimbat.Singurul lucru care se intampla este atunci cand montez bateria in telecomanda si masina este inchisa fara a apasa butonul se deschidere, masina se deschide dupa care orice comanda vreau sa dau nu se mai intampa nimicVa rog dati-mi un sfat si asi vrea sa stiu daca se poate proba telecomanda in sensul daca emite semnal si cum anume.Cu stima!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea65

2

• dancostea2002

1

Top autori în acest subiect

Asa este, se pare ca acel contact este inchis tot timpul, insa masurat cu bateria scoasa el functioneaza corect deci problema se pare a fi cu componentele electronice ale telecomenzii. Mai nou eu inchid masina iar dupa un timp se deschide singura.multumesccu stima!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări