mircea65 Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Buna ziua.Va cer si eu o parere legata de telecomanda-in una din zile am desfacut-o deoarece contactul pt. deblocarea usilor functiona mai greu si l-am curatat cu putin spirt, dupa care am curatat placuta cu o carpa uscata, am montat bateria si am probat telecomanda, insa nu mai functiona. Am facut reinitializarea telecomenzii asa cum scrie in manualul de utilizare, insa nu functioneaza si mi-am zis ca de vina este bateria pe care am schimbat-o cu una varta noua, dar lucrurile nu s-au schimbat.Singurul lucru care se intampla este atunci cand montez bateria in telecomanda si masina este inchisa fara a apasa butonul se deschidere, masina se deschide dupa care orice comanda vreau sa dau nu se mai intampa nimicVa rog dati-mi un sfat si asi vrea sa stiu daca se poate proba telecomanda in sensul daca emite semnal si cum anume.Cu stima! Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 verificati inca o dat telecomanda.butonul deschidere este actionat continuu. Link spre comentariu
mircea65 Postat Septembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Asa este, se pare ca acel contact este inchis tot timpul, insa masurat cu bateria scoasa el functioneaza corect deci problema se pare a fi cu componentele electronice ale telecomenzii. Mai nou eu inchid masina iar dupa un timp se deschide singura.multumesccu stima! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum