Vizitator gabi_valcea Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Ma ajuta si pe mine cineva cu schema asta http://www.zen22142.zen.co.uk/Circuits/Audio/tda8.htm sa-i fac un cablaj dar cu 2 tda-uri sa fie stereo....am incercat ceva dar nu prea mi-a iesit veneau vro 3-4 strap-uri... rezistentele sunt de 1w(astea le-am gasit in oras) Electroliticii au diametru de 5mm, cei de 100n au distanta intre pini de 5 mm si cel de 220n 7,5mm... mutumesc celor care dau atentie si incepatorilor... Link spre comentariu
vio2007 Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Te poti inspira pentru cablaj de aici:http://cxema.at.ua/publ/1-1-0-26 Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 unde sa iti trimet un cablaj cu 4 cai?si daca nu te descurci te si ajutmult respect pop Link spre comentariu
Vizitator gabi_valcea Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Ma intereseaza decat 2 cai si doar schema de acolo...deoarece majoritea cablajelor pt tda2030 sunt pentru 20w 4ohmi... Cine ma rezolva si pe mine? Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 O sa incerc eu azi sa imi fac timp pentru a-ti rezolva un pcb proiectat dupa specificatii. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Asa cum am promis revin cu un pcb ce tocmai l-am proiectat dupa specificatiile date:Si o arhiva contindand tot ce este necesar pentru realizarea practica:[attachment=0]Amplificator TDA2030.rar[/attachment]Recomand ca traseele dintre pinii CI-ului sa fie cositorite si eventual intarite cu segmente de sarma de 0,5-1mm lipite pe ele intrucat pe acolo este si un traseu de alimentare si iesirea si ambele trebuie sa suporte curenti mai mari.Succes. Link spre comentariu
Vizitator gabi_valcea Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Multumesc mult marian este perfect Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Cu placere, ma bucur ca te satisface, daca ai nelamuriri baga nu ezita ;) Link spre comentariu
GeoMar Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 ... daca ai nelamuriri baga nu ezita ;)Nu vreau sa par carcotas, dar nu este mai bine ca in poza atasata si modificata de mine.Se reduc 2 jumperi si un traseu inutil, se "trage" doar traseul desenat cu rosu de mine.Sper ca nu am deranjat cu aceasta postare. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Ma asteptam la sugestia asta si nu ma deranjeaza, nu atunci cand vine din partea cuiva cu experienta ta @GeoMar, insa am ales sa trasez alimentarile pe acolo cu un scop precis, in primul rand nu-mi place sa leg alimentarile in cascada, si asta s-ar fi intamplat daca acel traseu ar fi fost continuat de la un CI la altul, alimentarea trebuie sa mearga intai pe conzii de filtrare si de acolo la capsula CI-ului, si asa se intampla la mine, eventuala inductanta parazita a traseelor pana la jumpere este filtrata de cei 2 condensatori 100u/100n, pe de alta parte in acest fel se pot face oricate canale de astfel de amplificatoare pentru aplicatii cum ar fi sisteme x.y, fiecare isi va lua alimentarea de la un singur traseu si fiecare CI va primi alimentarea dupa ce condensatorii au filtrat-o, nu sunt un fan al jumperelor dar uneori sunt un rau ( estetic ) necesar. Link spre comentariu
GeoMar Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Da este corect, mai ales daca se doreste realizarea unui amplificator in "cascada", cu x canale de amplificare, ceva gen 5.1Am propus acea modificare deoarece amplificatorul cu TDA2030 nu este unul din categoria HI-FI. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Exact, eu pot adauga oricate canale doresc la acest PCB la nevoie/cerere, pe de alta parte sunt constient ca nu-i un ampliu hifi insa am zis ca totusi sa nu adaug si eu la...daca zic defecte mi se pare un termen dur, hai sa zicem simplitatea sa, sa nu adaug si eu la simplitatea sunetului oferit de el, si oricum am incercat sa pastrez o simetrie cat de cat tocmai pentru a compensa din punct de vedere estetic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum