albasete Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 OK, acum sunt lamurit. Va multumesc. Link spre comentariu
megael Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Am o problema si anume ca am un scurtcircuit pe ciruitul de prize in tot apartamentul mai putin in bucatarie unde functioneaza si vreau sa va rog daca ma puteti ajuta sa identific amplasarea dozelor de legaturi, pentruca nu gasesc nicio doza in tot apartamentul, au fost acoperite.De regula apartamentele vechi sunt dupa acelasi tipar iar instalatiile electrice sunt facute identic, bineinteles daca apartamentele au aceiasi configurare. La vecini nu pot apela din oarece motive, nu ale mele ci ale propietarului (zice ca nu se intelege cu nici unul asa bine, ca sa ma lase sa caut unde sunt amplasate dozele) Asa ca apelez la voi poate ma puteti ajuta. Va multumesc!La ceea ce vad eu aici pare a fi la fel ca la mine in apartament cu dozele in tava in dreptul unde e construit peretele dintre camera si hol. M-am fript si eu cind am vrut sa trag un fir de pamintare la priza de la calculator si m-am lasat pagubas. Cind am inceput si eu sa mai venovez ceva prin casa si am dat tencuiala jos am dat de doza deasupra peretelui in tavan, ca sa ai acces la ele darimi o bucata de peret (cum e la mine din caramida am scos caramida din dreptu dozei) bloc construit in 87-89. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum