Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Prelungire fire intrerupator/priza

vdingo11

Postări Recomandate

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vdingo11

13

• davidut5

6

• Marian

4

• doru3160

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La tablou ai siguranta de 16A pe toata casa, si tu pui la o singura priza rigleta de 10A.E arhisuficient.

Dar daca se pun mai mari banuiesc ca nu pot face rau chiar daca gaura in care se introduc firele este mai mare (poate strange chiar si mai bine)Eu acestea http://relee.infoconstruct.ro/anunt_...25+amperi.html le-am gasit pe care scrie amperajul si voltajul. Pe restul nu sctie nimic.
Link spre comentariu

Buna seara. Se poate folosi si forbox. :da

Posted Image

Eu as aplica aceasta solutie dar nu inseamna ca e cea mai buna ci doar ca-mi place mie. :ras:

Este tot ca o regleta. In plus regleta are doua suruburi deci o prindere mai buna,
Link spre comentariu

Sa nu crezi ca forboxul nu este de aceeasi calitate ca regleta, totusi aici vorbim de intalatii electrice cu potential de defect mare in cazul in care contactele sunt imperfecte si nu ar fi fost aceptate de STAS daca nu ar implini toate conditile....

Link spre comentariu

Buna seara.robert230 multumesc pentru argument. andreivlad1999 Eu cu regleta nu prea mai lucrez deoarece am avut surpriza :nebun: Dupa ce am prins firele in regleta si a fost desfacuta a doua oara sa mai adaug un fir suruburile nu mai strangeau ca la inceput. :32 Poate am prins eu o serie de reglete turbate, acum ca m-am ars cu ciorba suflu si in iaurt. :speriat

Link spre comentariu

Buna seara.robert230 multumesc pentru argument. andreivlad1999 Eu cu regleta nu prea mai lucrez deoarece am avut surpriza :nebun: Dupa ce am prins firele in regleta si a fost desfacuta a doua oara sa mai adaug un fir suruburile nu mai strangeau ca la inceput. :32 Poate am prins eu o serie de reglete turbate, acum ca m-am ars cu ciorba suflu si in iaurt. :speriat

Si eu am zis ca prefer varianta forboxului in detrimentul regletelor. In opinia mea este si mai usor de folosit pentru aplicatia pe care o are colegul ce a deschis subiectul decat alte regletele.
Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
Vizitator Bogdan A

Buna ziua,

Am si eu 2 probleme

1. Am o plafoniera cu leduri care palpaie. Din ce am citit mai sus, probabil ca o sa refac legaturile, inclusiv la intrerupator.

2. A doua plafoniera care nu e nici cu becuri, nici cu leduri (are doar niste fire lipite - pot face o poza, pentru edificare) a palpait 1-2 saptamani dupa care a luminat foarte foarte slab (ca o lumanare). Pe asta am reusit s-o dau jos si am probat-o cu fire separate direct la priza, dar cu acelasi rezultat.

Ma poate ajuta cineva in acest sens?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări