Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

netbook MSI U135DX probleme afisaj

Vizitator ghimpe

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

5

• 2informaticos

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pai atunci daca va afiseaza pe un alt monitor,inseamna ca nu este defect chip-ul placi video .

Atunci reveniti cu ce va spus domnul 2informaticos,dar eu cred ca este display-ul cu probleme .

Asteptam !!

Link spre comentariu
Vizitator ghimpe

nu stiu de ce a fost desfacut,am observat ca atunci cand l-am luat avea un sigiliu desfacut pe carcasa in dreptul unui surub...in fine,nu prea conteaza asta. Ce as putea sa ii mai fac? Daca totusi nu mai exista variante o sa ii pun un display de proba sa vad daca face la fel,momentan nu am nici unul ca sa probez. Are cineva vreo solutie?

Link spre comentariu

Da,da si aceasta este o varianta sa-i puneti un display de proba si sa vedeti daca va mai face tot la fel . :daDar problema este ca nu stiu daca aveti de unde sa faceti rost de asa ceva pentru proba,dar vb aceia romaneasca incercarea moarte nu are .Succes !!!

Link spre comentariu

Nu am reusit sa gasesc o schema pt placa asta, din pacate...Se intalnesc cazuri cand partea video ce raspunde de LVDS este defecta, chiar daca laptopul scoate video pe iesirea CRT (VGA); insa nu este ceva (chiar) obisnuit.Daca tot ai de gand sa-l desfaci pt a verifica alt display, fa niste masuratori sa vedem ce tensiuni ai pe conectorul LVDS; in caz ca problema persista dupa inlocuirea ecranului...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări