Vizitator ghimpe Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Am un netbook msi u135dx si cand il aprind ecranul ramane negru,se aprinde doar lumina la ecran. Care poate fi problema? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Va salut ! Pe acest laptop la-ti incercat si pe un alt monitor lcd sau crt ???Astept ! Link spre comentariu
Vizitator ghimpe Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 afiseaza pe extern fara probleme Link spre comentariu
2informaticos Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Desfaci laptopul, ne spui ce placa de baza are si cautam o schema...Probabil lipseste o tensiune de 3.3V care merge la display.In cel mai rau caz, display, sau chip de video defect. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Pai atunci daca va afiseaza pe un alt monitor,inseamna ca nu este defect chip-ul placi video . Atunci reveniti cu ce va spus domnul 2informaticos,dar eu cred ca este display-ul cu probleme . Asteptam !! Link spre comentariu
Vizitator ghimpe Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 pe placa de baza scrie MS-NO141 Link spre comentariu
Vizitator ghimpe Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Ma gandeam ca poate fi de la pamblica display-ului. Persoana de la care il am l-a desfacut si ma gandeam ca poate are ceva intrerupt. se poate? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Ar fi bine sa ne puneti si noua o poza cu defectul display-ului dvs. Link spre comentariu
Vizitator ghimpe Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 cum ziceam...ramane doare negru cu lumina aprinsa...atat Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Pai de ce la desfacut persoana aceia laptopul acesta,adica avea tot aceiasi problema sau avea alta problema cu el ??? Link spre comentariu
Vizitator ghimpe Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 nu stiu de ce a fost desfacut,am observat ca atunci cand l-am luat avea un sigiliu desfacut pe carcasa in dreptul unui surub...in fine,nu prea conteaza asta. Ce as putea sa ii mai fac? Daca totusi nu mai exista variante o sa ii pun un display de proba sa vad daca face la fel,momentan nu am nici unul ca sa probez. Are cineva vreo solutie? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Da,da si aceasta este o varianta sa-i puneti un display de proba si sa vedeti daca va mai face tot la fel . :daDar problema este ca nu stiu daca aveti de unde sa faceti rost de asa ceva pentru proba,dar vb aceia romaneasca incercarea moarte nu are .Succes !!! Link spre comentariu
Vizitator ghimpe Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 ok. multumesc mult. voi reveni cu un mesaj de indata ce ii gasesc problema. Link spre comentariu
2informaticos Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Nu am reusit sa gasesc o schema pt placa asta, din pacate...Se intalnesc cazuri cand partea video ce raspunde de LVDS este defecta, chiar daca laptopul scoate video pe iesirea CRT (VGA); insa nu este ceva (chiar) obisnuit.Daca tot ai de gand sa-l desfaci pt a verifica alt display, fa niste masuratori sa vedem ce tensiuni ai pe conectorul LVDS; in caz ca problema persista dupa inlocuirea ecranului... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum