luckyonro Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Am un Logan 1.6 Laureatte cu CB, am verificat toate conexiunile si traseele de masă( nu cred că am scăpat ceva) si nu am gasit nimic.Defectul este că la acționarea butonul valet pentru a verifica consumul instant și celelalte facilități nu se întîmplă nimic dar citeodată își revine și merge singur.Am căutat contacte imperfecte pe placă și am gasit nimic . Link spre comentariu
fratello Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Butonul valet !? Original, al manetei de comanda al stergatoarelor, sau montat separat ?Laureat, cu C.I., inseamna maneta originala cu buton, nu ?! Atunci, acolo este defectul. Trebuie desfacuta bucati si curatate contactele. Link spre comentariu
luckyonro Postat Septembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Butonul valet !? Original, al manetei de comanda al stergatoarelor, sau montat separat ?Laureat, cu C.I., inseamna maneta originala cu buton, nu ?! Atunci, acolo este defectul. Trebuie desfacuta bucati si curatate contactele.butonul este verificat, da comanda Link spre comentariu
Vizitator blue4blue Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Am aceeasi problema cu butonul pentru cb. Nu mai reactioneaza de loc, nu mai indica nimic.Help! Link spre comentariu
Vizitator blue4blue Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Gata, am rezolvat. Un fir din maneta blocului stergator era desprins. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum