Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa bord logan

luckyonro

Postări Recomandate

Am un Logan 1.6 Laureatte cu CB, am verificat toate conexiunile si traseele de masă( nu cred că am scăpat ceva) si nu am gasit nimic.Defectul este că la acționarea butonul valet pentru a verifica consumul instant și celelalte facilități nu se întîmplă nimic dar citeodată își revine și merge singur.Am căutat contacte imperfecte pe placă și am gasit nimic .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luckyonro

2

• fratello

1

Top autori în acest subiect

Butonul valet !? Original, al manetei de comanda al stergatoarelor, sau montat separat ?Laureat, cu C.I., inseamna maneta originala cu buton, nu ?! Atunci, acolo este defectul. Trebuie desfacuta bucati si curatate contactele.

Link spre comentariu

Butonul valet !? Original, al manetei de comanda al stergatoarelor, sau montat separat ?Laureat, cu C.I., inseamna maneta originala cu buton, nu ?! Atunci, acolo este defectul. Trebuie desfacuta bucati si curatate contactele.

butonul este verificat, da comanda
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări