Vizitator laurentiu_anton Postat Octombrie 11, 2004 Partajează Postat Octombrie 11, 2004 Salut ! Are cine va din intamplare schema vcr Sharp vc-a10 sau vc-a45 ?L-a prajit un fulger si nu mai face nimic...Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 11, 2004 Partajează Postat Octombrie 11, 2004 Vezi aici. http://fileshare.eshop.bg/browse.php Link spre comentariu
Vizitator laurentiu_anton Postat Octombrie 11, 2004 Partajează Postat Octombrie 11, 2004 Multumesc pentru adresa, dar m-am uitat si nu exista asa ceva acolo. Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 11, 2004 Partajează Postat Octombrie 11, 2004 am un manual pentru VC-30 , VCA-40 dar nu are sursa, si am un manual de VCA 103 are are sursa facuta cu trafo alimentare la 220 daca te ajuta ceva imi dai o adr de mail si iti trimit Link spre comentariu
Vizitator laurentiu_anton Postat Octombrie 12, 2004 Partajează Postat Octombrie 12, 2004 Nu seamana cu niciuna din scheme. Va rog daca aveti alte sheme sa-mi spune-ti si mie.MULTUMESC. Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 12, 2004 Partajează Postat Octombrie 12, 2004 din pacate nu am altceva asemanator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum