Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Salutari. cine poate sa-mi dea si mie niste date despre produsele aflate la acest topic http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=11304 ?!

Este vorba de doua produse Elprof S.A. Un amplificator , model AP 200

Posted Image

si un Mixer 5200

Posted Image

Am gasit niste informatii pe pagina http://www.elprof.ro , dar in imaginea prezentata pe acel site, amplificatorul apare sub alta forma.

Posted Image

iar datele sunt urmatoarele:

AMPLIFICATOR 200 W - AP 200

Destinatie:

* Amplificatorul de audio frecventa este destinat sa asigure sonorizari de putere, putand debita 200W. Poate fi utilizat in sonorizari de intreprinderi, unitati de invatamant, sali de cultura, sali de sport, stadioane sau hoteluri.

Caracteristici tehnice:

* tensiunea de alimentare : 220 V/ 50 Hz/ ?10%

* puterea de iesire

a. min 200W pe 4 ohmi

b. 200W/100Vef (50 ohmi)-linie de radioficare

cele doua iesiri sunt comutabile

* intrare simetrica cu o sensibilitate mai buna de 1,55 Vef

* distorsiuni armonice max 0,5%

* caracteristica de frecventa 40¸1000Hz cu neuniformitate max de 3dB

* raportul semnal zgomot min 81dB

* protectie electronica la suprasarcina

* indicator optic de depasire nivel

Despre mixer nu am gasit nici o informatie din pacate.

Multumiri anticipate pentru informatii :smt006

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cniky

3

• Relav

2

• Barbu Andrei

1

• Ursuletz

1

Top autori în acest subiect

Poate gasesc eu ceva dar nu f. repede

Nici o problema, oricum se pare ca e o chestie tare incalcita ce e inauntru, alimentarea nu e simetrica, canalele sunt defazate, se face recombinarea fazelor printr-un transformator, strange... :axe: :partyman:
Link spre comentariu
  • 7 ani mai târziu...

e un subiect foarte vechi ..... asa ca il reinprospatez :d . nu are nimeni ceva date despre acest amplificator? in afara de datele despre putere, alimentare si alte "minunatii". am pus si eu mana pe unul ca asta si unul din led-uri sta aprins. cel de la SIG 204. a avut ceva sigurante arse in el, le-am inlocuit, dar led-ul ala ramane aprins (inca nu l-am demontat complet sa verific totul). pe intrare are 2 fire si masa. cu semnal pe ambele fire sunetul se reduce la jumatate sau mai putin. pe unul singur, sunetul e acceptabil, dar parca nu da din el ce scrie in parametri. sa fie oare cu semnal defazat? daca ar folosi semal defazat nu ar fi o problema pentru ca ii pot pune un defazor simplu. la prima vedere ar avea puterea unui as2050 (testate pe acelasi difuzor). ca tranzitori finali ar fi vreo 12 2n3773 (cate 6 pe fiecare radiator) si tensiunea de alimentare ar fi de vreo +/-58-59V (daca imi aduc bine aminte) . si inca o chestie : e greu in draci :p. decat sa cari unul din asta mai bine te lipsesti si asculti la telefon :)) .

Link spre comentariu

Salut! ani de zile am reparat astfel de statii de amplificare care sunt pentru radioficare (duceau 2oo-400 de dif de radioficare), erau in dotarea unitatilor militare si a penitenciarelor. Este o statie cu cate 6 finali conectati in punte pe acel transformator de iesire. Atentie! tensiunea de iesire este de 120-250V si deobicei se lega in serie cu instaletia de linie printr-un bec de 220V/150W.Trz finali erau SDT2904 cei folositi la sursele de alimentare de la TV alb/negru, era facuta la ELPROF din str Baicului (fosta uzina Electronixa). Trz prefinali pereche BD441/442. Are un sistem de protectie cu releu si semnalizat cu LED care este destul de greu de reglat (trebuie o rez de sarcina reglabila tip reostat de laborator de valoare de 100 ohm la 200-300w).Puterea de iesire era de 200W mono (in punte) la o alimentare de +/- 70V. necesita intrare de linie de minimum 1.5V c.a.Pe undeva prin casa cred ca mai am si schema cu manualul de service dar este greu sa o gasesc imediat si trebuie scanata oricum.PS, intrarea este simetrica cu 2 active si masa comuna ptr ca se lega la un mixer Electronica care scotea un astfel de semnal, dar se pot lega ambele intrari impreuna si masa pentru semnal mono/stereo

Link spre comentariu

Pina acum citiva ani se mai gaseau in tirg module si trafo de iesire de la aceste amplifuri, cu tot cu radiator. Etajul final e clasic, cvasicomplementar. Fiecare trz final are o sig in emitor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări