Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O problema cu o placa de baza MSI ! Putin ajutor va rog !

djx700

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djx700

11

• FLORIN IORDACHE

6

• pinky

5

• mastodontu

1

Top autori în acest subiect

placa :limb: .......

Chiar sunt mai multe placi intr-un pc-u,1 placa de baza, 2 : placa video, 3 : placa de retea, placa ram etc...... :rade:Va rugam sa fiti mai explicit cu aceste placi . Asteptam ! :da
Link spre comentariu

deci..... :)

Deci placa de baza,dar va durea manuta sa mai scrieti si...... de baza langa placa ???? :rade:

Eu unul stiam ca este vb despre placa de baza,dar asa este frumos ca sa scriem tot pe acest forum,pentru ca nu facem economie la scris. :da

O seara buna va doresc !

Link spre comentariu

Aici nu merge cu cine vrea sa inteleaga ce vrea.Dl FLORIN IORDACHE stie bine ce zice. Daca citeai regulamentul si nu puneai ca primaru' bifa ca esti de acord cu regulamentul, aflai ca sunt cateva reguli care tin de bunul simt. Se numeste respect reciproc. Sau daca vrei, legea lui Om ( nu Ohm ).Yo man, respect.

Link spre comentariu

Am citit regulamentul si Respect Elforum dar cand am postat am stiut ce sa spun scurt si la obiect ! Era logic ca despre placa de baza era vorba si nu despre surse placi video si altele. Na... acum daca unu e batut in cap si nu intelege poate sa imi trimita mesaj privat .PS : Nu are rost sa ne certam pentru asta :happy1:

Link spre comentariu

Atunci cand un calculator nu functioneaza normal, trebuie parcursi cativa pasi pentru a elimina cauzele posibile:- curatati de praf unitatea de calcul: PC sau laptop- inspectati placa de baza, sursa, placa video daca sunt condensatori umflati- verificati reteaua de alimentare. Asta inseamna priza, cablul de alimentare. Pentru a fi siguri ca nu exista fluctuatii de tensiune la intrarea in sursa de alimentare.- inlocuiti sursa de alimentare cu alta care sa nu fie mai veche de 2 ani. Din experienta va spun ca majoritatea surselor de alimentare care sunt mai vechi de 2 ani sunt suspecte a functiona anormal. In aceasta categorie nu includ sursele FPS si Delta Electronics. Mi-au trecut prin maini cateva zeci de surse din marcile amintite, cu varste cuprinse intre 2 si 10 ani si nu am gasit condensatori devalorizati. Mi-au trecut prin maini sute spre mii de surse din alte marci si marea majoritate aveau condensatorii devalorizati dupa aprox 2 ani.- curatati contactele de la memorii, conectori HDD, conectori de la unitatea optica (cd, dvd, dvd-rw etc. ), placa video. Daca nu aveti spray contact, simpla scoatere si reintroducere a cablului in conector este aproape suficienta- testati memoria RAM cu Memtest 86+. Daca aveti mai multe module de memorie, inversati modulele intre ele. Aceasta operatie este necesara deoarece memtest86+ nu testeaza cativa zeci sau sute de KB de la inceput.- testati HDD-ul cu cat mai multe programe de diagnosticare: HDD Sentinel, HDTune, MHDD, HDD regenerator.Dupa ce ati facut aceste verificari care dureaza circa 20-30 minute, puteti sa treceti la diagnosticarea software. In caz contrar, devirusezi 3-4 ore degeaba ca sa constati ca sursa e defecta. Asta e regula: intai verificare hardware si doar dupa aceea verificare software.Spor la diagnosticare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări