Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2 becuri,1 intrerupator dublu!

Vizitator stefan1987

Postări Recomandate

Vizitator stefan1987

Este vorba despre un apartament cu instalatia electrica veche.La o camera momentan am un singur bec.In perete am 2 fire(+si-)Am cumparat intrerupator cu 2 butoane,o aplica cu 2 becuri.Vreau sa se aprinda fiecare bec separat de la intrerupator.Cum pot sa fac asta fara sa sparg pereti ?Banuiesc ca trebuie tras inca un fir dar cum?multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_draghiescu

1

• leoncris

1

• pinky

1

• pop_ady44

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dacă la respectiva lustră folosiţi doar becuri clasicecu incandescenţă, o soluţie care vă scuteşte de modificareainstalaţiei electrice deja existente este folosirea unui variator de lumină.(Este foarte fiabil şi ieftin, în jur de 15 lei).E adevărat că nu veţi putea aprinde/stinge becurile separat, dar înschimb veţi putea regla intensitatea lor luminoasă după dorinţă.

Link spre comentariu
Vizitator stefan1987

lustra o am cumparata.Se poate monta ulterior la aceasta lustra acel modul cu telecomanda sa fac sa se aprinda separat? ar fi foarte ok asa,banuiesc ca s pot stinge si de la telecomanda.Sa nu ma mai ridic din pat(seara) :ciuda:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări