Vizitator stefan1987 Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Este vorba despre un apartament cu instalatia electrica veche.La o camera momentan am un singur bec.In perete am 2 fire(+si-)Am cumparat intrerupator cu 2 butoane,o aplica cu 2 becuri.Vreau sa se aprinda fiecare bec separat de la intrerupator.Cum pot sa fac asta fara sa sparg pereti ?Banuiesc ca trebuie tras inca un fir dar cum?multumesc Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Cablul este ingropat sau in ... tub ? Link spre comentariu
pinky Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Exista "telecomanda pentru corpuri de iluminat" la preturi in preajma a 100 lei. Gugaleste si vezi ce se potriveste.Daca vrei mai ieftin, pui un pat de cablu. Link spre comentariu
Vizitator stefan1987 Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 e ingropat Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 atunci a-i 2 variante ori pui un pat de cablu cu un fir 25-30 leiori cumperi o lustra cu telecomanda pentru 2 becuri undeva la 50 lei Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Dacă la respectiva lustră folosiţi doar becuri clasicecu incandescenţă, o soluţie care vă scuteşte de modificareainstalaţiei electrice deja existente este folosirea unui variator de lumină.(Este foarte fiabil şi ieftin, în jur de 15 lei).E adevărat că nu veţi putea aprinde/stinge becurile separat, dar înschimb veţi putea regla intensitatea lor luminoasă după dorinţă. Link spre comentariu
Vizitator stefan1987 Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 lustra o am cumparata.Se poate monta ulterior la aceasta lustra acel modul cu telecomanda sa fac sa se aprinda separat? ar fi foarte ok asa,banuiesc ca s pot stinge si de la telecomanda.Sa nu ma mai ridic din pat(seara) Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 In Bucuresti la complexul Doraly se gasesc telecomenzi cu receptoare pentru comanda a doi trei sau patru consumatori. Cred ca si la dumneavoastra in zona exista magazine de profil. Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 atunci a-i 2 variante telecomanda pentru 2 becuriCa aici: https://www.google.ro/search?q=dulie+te ... 64&bih=782 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum