Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pawermax 1000 sau selco genesis 90 amperi

Vizitator sapte77

Postări Recomandate

Vizitator sapte77

Tot rascolesc pe net sa gasesc ceva despre selco dar nu prea gasesc am un pawer max 1000 cu probleme si am gasit o varianta de a o schimba cu selco noua in cutie si o mica diferenta eu as vrea sa tai autmatizat ma poate lamuri cineva cum sa aleg selco este capabila de acest lucru

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

2

• gauss

1

• cipriyan123

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Confirm ... am mai scris intr-un topic , Selco sint bune , cit sint bune ! ... cu scuze pentru off-topic , poate alti useri ne marturisesc aventurile lor cu utilaje Selco , de asemeni confirm cele spuse mai sus , cauta o plasma Lincoln PC 110 ( sau PC 105 ) ... cu debitarea automata sint si alte probleme , dar sper ca e o decizie luata in consecinta ...

Link spre comentariu

Nici eu nu as merge pe Selco, toate sint bune cit merg, dupa acea o sa se vada diferenta, mai ales ca la PC105 am gasit sa adaptez o varianta de pistol mai ieftina atit el cit si consumabilele.

Link spre comentariu

In concluzie ma sfatuiti sa pastrez pawermax credeam ca fac o afacere 100 euro si pawermax pentru selco noua

Daca Selco e nou cu garantie (serioasa) macar doi ani si daca e capabil de aceleasi performante ca Powermax-ul atunci se renteaza, altfel nu.Si nu uita, Hypertherm e totusi firma tare.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări