DanuAL Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Asa arata tabelul cu lantul cinematic/pinioanele de la SP80. Mai jos sunt cele de la MN80. Sunt identice, dar poate se vede mai bine in a 2a poza. Link spre comentariu
Vizitator radio_blanck Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 frumos strungu esti din botoroaga? Editat de ola_nicolas: Il sfatuiesc pe semnatarul postarii, precum si pe ceilalti nou sositi, sa foloseasca semnele de punctuatie, majusculele de inceput de fraza, precum si toate celelalte reguli de editare a textului in limba romana. Scrisul corect, este respectul pe care ni-l datoram unul altuia. Link spre comentariu
esu Postat Septembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Va salut Am o intrebare in legatura cu motorul electric de actionare al strungului. Puterea motorului este de 0,55kw. Un invertor de 0,55kw este suficient? Poate ar trebuie si o marja de rezerva.Am gasit un invertor de 0,55 kw si unul de 1,5 kw diferenta este de 200 ron.Astept raspunsul dvs .IOAN Link spre comentariu
mihaighe Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Va salut Am o intrebare in legatura cu motorul electric de actionare al strungului. Puterea motorului este de 0,55kw. Un invertor de 0,55kw este suficient? Poate ar trebuie si o marja de rezerva.Am gasit un invertor de 0,55 kw si unul de 1,5 kw diferenta este de 200 ron.Astept raspunsul dvs .IOANPersonal am folosit invertoare si motoare de aceeasi valoare si nu au fost probleme,unul mai mare nu-ti confera decat mai multa largime in gama de motoare folosita.Strict la obiect daca nu il folosesti decat la strung atunci e bun de 0,55kw. Link spre comentariu
esu Postat Septembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Va multumesc. Cu stima IOAN. Link spre comentariu
Vizitator Painkiller Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Salutare tuturor. De curand am intrat in posesia unui strung SP 81-P. Litera "P" din denumire presupun ca vine de la faptul ca functioneaza cu pensete, deoarece persoana de la care l-am achizitionat mi-a dat la el 2 seturi de pensete. Are si un universal de 100 mm dar pe care nu l-a folosit (nu exista flansa). Mai are cineva SP 81-P? Eventual un manual ar fi bun... O sa revin cu poze. Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Daca nu are flansa, atunci trebuie sa aiba un filet si cu o zona calibrata pentru centrare. Ii faci o flansa, care sa se potriveasca. Poti lua idei despre proiectarea ei, fie de la initiatorul acestui topic, fie de la cineva care are SP80. Sistemul flansei este asemanator. Link spre comentariu
Vizitator Painkiller Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Asa o sa fac. Acum, poze... Link spre comentariu
esu Postat Octombrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Va salut , in 2 saptamani trec la intretinere si verificare am sa fac poze cu flansa respectiva Aveti si axul cu fulia intermediara?Nu stiu cum cum vine montata sub banc.Am montat motorul si m-am oprit.Astept ceva sfaturi despre montarea fuliei intermediare .Cu stima IOAN Link spre comentariu
PL500 Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Daca SP81 are aceleasi dimensiuni la filetul papusii fixe ca si SP80 in consecinta MN80,in foto sunt desenele pt. flansa (se va dimensiona corespunzator functie de universalulfolosit) precum si pt. bratara de strangere (se poate renunta la ea daca nu se inverseazasensul de rotatie al universalului, bineinteles ca se va renunta si la crestaturile flansei) Link spre comentariu
DanuAL Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Deci SP81 e pe rulmenti sau mi se pare mie?! Link spre comentariu
DanuAL Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Domnu' ESU, asta e tot ce am reusit... sa ''desenez''. Sper sa intelegeti ceva. O sa incerc sa fac niste poze si revin SI cu pozele! Link spre comentariu
esu Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 ok ,Va multumesc.acum am inteles .cu stima IOAN Link spre comentariu
Vizitator Painkiller Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Merge cumva montat universal mai mare de 100 de mm pe SP-81? Link spre comentariu
daredan Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Nu. Folositi un universal de 100 care sa aiba si bacuri intoarse si atunci puteti strunji si diametre mari (chiar de 100mm). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum