Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Strungul meu SP 81 -ARAD

esu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• esu

13

• DanuAL

4

• PL500

3

• Sith

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator radio_blanck

frumos strungu esti din botoroaga?

Editat de ola_nicolas: Il sfatuiesc pe semnatarul postarii, precum si pe ceilalti nou sositi, sa foloseasca semnele de punctuatie, majusculele de inceput de fraza, precum si toate celelalte reguli de editare a textului in limba romana. Scrisul corect, este respectul pe care ni-l datoram unul altuia.

Link spre comentariu

Va salut Am o intrebare in legatura cu motorul electric de actionare al strungului. Puterea motorului este de 0,55kw. Un invertor de 0,55kw este suficient? Poate ar trebuie si o marja de rezerva.Am gasit un invertor de 0,55 kw si unul de 1,5 kw diferenta este de 200 ron.Astept raspunsul dvs .IOAN

Link spre comentariu

Va salut Am o intrebare in legatura cu motorul electric de actionare al strungului. Puterea motorului este de 0,55kw. Un invertor de 0,55kw este suficient? Poate ar trebuie si o marja de rezerva.Am gasit un invertor de 0,55 kw si unul de 1,5 kw diferenta este de 200 ron.Astept raspunsul dvs .IOAN

Personal am folosit invertoare si motoare de aceeasi valoare si nu au fost probleme,unul mai mare nu-ti confera decat mai multa largime in gama de motoare folosita.Strict la obiect daca nu il folosesti decat la strung atunci e bun de 0,55kw.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Painkiller

Salutare tuturor. De curand am intrat in posesia unui strung SP 81-P. Litera "P" din denumire presupun ca vine de la faptul ca functioneaza cu pensete, deoarece persoana de la care l-am achizitionat mi-a dat la el 2 seturi de pensete. Are si un universal de 100 mm dar pe care nu l-a folosit (nu exista flansa). Mai are cineva SP 81-P? Eventual un manual ar fi bun... O sa revin cu poze. Multumesc

Link spre comentariu

Daca nu are flansa, atunci trebuie sa aiba un filet si cu o zona calibrata pentru centrare. Ii faci o flansa, care sa se potriveasca. Poti lua idei despre proiectarea ei, fie de la initiatorul acestui topic, fie de la cineva care are SP80. Sistemul flansei este asemanator.

Link spre comentariu

Va salut , in 2 saptamani trec la intretinere si verificare am sa fac poze cu flansa respectiva Aveti si axul cu fulia intermediara?Nu stiu cum cum vine montata sub banc.Am montat motorul si m-am oprit.Astept ceva sfaturi despre montarea fuliei intermediare .Cu stima IOAN

Link spre comentariu

Daca SP81 are aceleasi dimensiuni la filetul papusii fixe ca si SP80 in consecinta MN80,in foto sunt desenele pt. flansa (se va dimensiona corespunzator functie de universalulfolosit) precum si pt. bratara de strangere (se poate renunta la ea daca nu se inverseazasensul de rotatie al universalului, bineinteles ca se va renunta si la crestaturile flansei)

post-28184-139829506557_thumb.jpg

post-28184-139829506569_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări