criss Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Buna,Am vreo 2 Nokia 1616-2 v04.10, rh-125, limba: ad. Ambele sunt codate in Vodafone(din germania le-am adus anul trecut ...le-am cumparat deoarece erau ieftine + aveau credit ...)Acuma dupa ce mi-a decedat sony ericsson as vrea sa-mi fac un telefon de lucru.Am achizitionat un cablu servis ceva genul(inca nu-l am, azi l-am comandat):Ce soft as putea folosi pt decodarea lor, JAF este bun?sau altul.multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator mma Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Trebuie citit HASH cu Cyclone,ATF ,BEST etc si apoi calculat codul de deblocare prin Brute force. Link spre comentariu
criss Postat Septembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2012 adica cu JAF nu rezol nimica? am facut rost de alte firmwareuri. prin schimbarea firmwareul nu il deblocheaza? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Nu, nu vei putea sa-l deblochezi prin resoftare. Metoda de deblocare ţi-a fost explicată de @mma, altă soluţie simplă şi free nu este momentan. Link spre comentariu
Vizitator mma Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Si sa mai fie si cu 15 digits NCK, ,eu am intalnit 50% din 1616 cu 20 NCK. Link spre comentariu
csaba_sm Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 ps ...exista si ceva costuri ..60 - 80 lei depinde unde il faci..momentan e bun de pus la pastrat.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum