Vizitator Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 De ceva vreme soţia s-a decis că e cazul să intre şi ea în rândul soferilor. Toate bune şi frumoase. Şi-a cumpărat o carte de la Editura National, întrebari şi teste şi s-a apucat de treabă. Ajunsă la întrebarea cu numărul 166 "s-a împotmolit" de-a binelea. Ataşez mai jos întrebarea şi aştept un răspuns/ părere din partea şoferilor cu ceva experienţă. Trebuie să recunosc că deşii am permis cat. A şi B de ceva ani buni şi eu am rămas împotmolit la fel şi ca ea. Ca să nu mă pierd în amănunte, eu şi soţia fără a verifica răspunsurile de la sfârşitul cărţii am răspuns B la întrebarea aceasta. Sunt curios ce vor răspunde şi alţi soferi, este corect sau nu !!! Link spre comentariu
iod2 Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 mai mult ca sigur este B. Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 PRIORITATE PENTRU CIRCULATIA DIN SENS INVERS : La intalnirea acestui indicator toate vehiculele isi vor pierde prioritatea fata de vehiculele care circula din sens opus. pentru detalii legate de prioritate aruncati un ochi AICI raspuns a daca urmam logica Link spre comentariu
cristi71 Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 pai si cu semnul aditional cum ramane? prioritate pt circulatia din sens invers cu exceptia camioanelor,deci gresite toate 3? logic ar fi B.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Aştept mai multe păreri apoi voi pune răspunsul care spun ei că este corect, în carte şi pe site. Aceaşi întrebare se regăseşte şi pe site-ul lor DRPCIV în setul de întrebări... Iniţial m-am gândit că este vreo greşeală de redactare a cărţii, dar... nu-i aşa. :jytuiyuPS. Am citit legislaţia, vreau doar părerile şoferilor. A, B sau C ? Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Indicatorul auxiliar ne arata ca acea restrictie trebuie respectata doar de cei care conduc camioane sau autobuze. Daca te afli la volanul unui autovehicul din categoria B nu ai nici o obligatie. Deci aceasta intrebare nu are nici un raspuns corect Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Nu merge aşa, ca înainte, acum trebuie să bifezi ceva, deci: A, B sau C? Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Semnul rotund inseamna clar sa cedezi prioritatea celor din sensul opus. Indicatorul auxiliar arata cand anume se aplica semnul de mai sus (a se vedea la semnele cu stationarea interzisa...pt urmatorii 50m). Deci b. Unde e nedumerirea? Ciudata carte,daca nici macar asta n-au explicat calumea Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Merci. Mai aşteptăm şi alte păreri, doar avem mai mulţi colegi pe forum care deţin permis de conducere. :daNu am nevoie de explicaţii, răspunsul corect îl ştiu. Sau cel puţin aşa am pretenţia. Aştept părerile mai multor şoferi, apoi voi explica ce şi cum. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Tot B zic şi eu. Link spre comentariu
devdas_india Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 semul ,este dedicat , numai pentru , autobuze si autocamioane , asa ca rezultatul este C , tu esti cu dacia ,bmw ,sau alta masina de categoria B ,asta inseamna ca masina e mai ingusta decat un autobuz ,sau camion la varianta C explica dc este amplasat si indecatoru cu camioane , pt ca drumu e ingustat si nu incap doua camioane , paralele , ,,. , Link spre comentariu
godFather89 Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Si eu zic tot C, deoarece semnul se adreseaza masinilor mari (camioane/autocare). Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Indicatorul se refera doar la cond. de autocam. si autobuze! Dar raspunsul corect este C! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Aşa este, răspunsul corect este C. Ce am uitat/omis eu este că indicatorul 'Prioritate pentru de circulaţia din sens invers' este montat pe sectoarele de drum îngustat unde nu au loc să circule două vehicule unul pe lângă celălalt. De obicei indicatorul este precedat de indicatorul 'drum îngustat'... De acea prima dată am greşit când am răspuns B. Link spre comentariu
one Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Subscriu pentru C din aceleasi motive (semnul este adresat conducatorilor de camioane si autobuze).Later edit: acum voiam sa intreb si care era raspunsul corect dar vad ca ai scris... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum