pinky Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Cablul si conectorul acela se numeste S-ATA. Nu poti sa configurezi un HDD S-ATA pe master sau slave !!!Problema este alta: userul nu a citit manualul de utilizare sau nu a inteles absolut nimic din el. Putin probabil sa inteleaga ce se intampla pe placa de baza. Bafta multa. Link spre comentariu
vasy59 Postat Septembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Probabil ca userul PINKY nu a inteles ca mai sant si ,,PROSTII" [ ca mine] pe Elforum dar pana in prezent ce a vrut sa spuna? !!!!, ,,PROSTU" NU AU INTELES NIMIC ? !!!! , ce a inteles ,,PROSTU" a inteles foarte bine de la userul FLORIN IORDACHE [ stima si respect] si de la userul MOS ILIE [stima si respect],chiar daca santem in varful piramidei consider ca trebuie sa ,,NU UITAM DE UNDE AM PLECAT" . SANATATE. Link spre comentariu
pinky Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Criticile si / sau mustrarile au fost receptionate. Link spre comentariu
vasy59 Postat Septembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Defectul rezolvat ,a fost Hdd defect,am pus altul si calculatorul merge perfect. SANATATE [multumec inca o data celor care m-au sprijinit] Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 oare nu am spus sa debarasezi tot de pe placa ?daca ascultai si faceai cea ce am spus te lamureai in cateva ore ori cum felicitari de reusita Link spre comentariu
vasy59 Postat Septembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Corect,ai avut dreptate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum