Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv beko model 20cm0,sasiu beko e1

ursulica

Postări Recomandate

buna ziua. am un tv beko model 20cm0,sasiu beko e1 care are imaginea desincronizata si nu are sunet.am refacut unele lipituri si am masurat tensiunile ,care sint corecte.osd-ul functioneaza,posturile se schimba.am inlocuit selectorul cu unul identic si face la fel.nu merge nici pe av,si acolo imaginea e desincronizata si fara sunet.dupa 5 minute tv-ul se stinge ca si cum nu ar avea semnal.fara semnal imaginea cu purici pare normala.mai am sa-i rescriu memoria,dar pana atunci as dori o parere a dumneavoastra.pun mai jos niste poze cu imaginea.

post-65557-139829486079_thumb.jpg

post-65557-139829486089_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristiv

4

• FLORIN IORDACHE

2

• dan cod

2

• ursulica

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Va salut ! Puteti sa incercati si cu o memorie noua nescrisa pt ca trebuie sa mearga si asa la acest sasiu,numai ca trebuie sa intrati in sm si sa-i faceti reglajele geometrice .Succes !!

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Foarte simblu de probat...dati jos memoria din tv-u si puneti o memorie goala in loc...si vedeti cum se comporta...

Iar pentru reglaje trebuie sa intrati in sm...cu tastele Menu-9301.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări