adi_22 Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 De cateva zile am vazut ca in comuna noastra s-a pus infrastructura de internet, si anume wireless, dar in zona in care locuiesc eu nu am deloc semnal:). Intrebarea e urmatoarea, cum pot sa fac ca sa pot capta si eu semnal wireless si ce aparatura imi trebuie pentru asa ceva? Link spre comentariu
ndor Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Depinde in ce banda lucreaza reteaua.2.4 ghz sau 5 ghz.In principiu ai nevoie de un router sau acces point pentru frecventa respectiva si o antena directionala cu un cistig oarecare.Depinde de distante.Cel mai bine ar fi sa iei legatura cu providerul respectiv ,sa-ti dea toate detaliile. Link spre comentariu
adi_22 Postat Septembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Multumesc de sfat! Link spre comentariu
oasisone Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 In principiu iti trebuie o antena wireless de 2.4 GHz si un stick usb wireless:).......si desigur, vizibilitate catre hotspot Link spre comentariu
boku Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Varianta care a functionat la mine a fost achizitionarea unei placi de retea wireless la care am montat in locul antenei originale o antena dublu-biquad construita personal.Intre placa de retea si antena am cablu coaxial RG 6U 75Ohm circa 2m.Access Point-ul este la aprox. 200m si am semnal 80%. Link spre comentariu
Vizitator balancristi Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Iti recomand o antena Kasens care prinde semnal de la 10 Km distanta.Bafta Link spre comentariu
Vizitator cucu_valentin Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Iti trebuie o antena Wifi de Exterior BOOSTER! 20dBi Yagi 2.4GHz Sau antena 2.4GHz wireless California Amplifiers 24 dB Link spre comentariu
aygun Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Pai si hotspot-ul e free sau parolat ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum