Vizitator tethryus Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Buna, am si eu o mica problema cu un potentiometru de la un sistem audio 5.1. De o vreme imi facea probleme si la un moment dat de abia mai prindeam sa dau volumul mai incet sau mai tare si acum nu mai merge deloc. Am luat potentiometrul jos si l-am desfacut (cu atentie) sa vad din ce cauza nu mai merge. Se pare ca piciorusul din mijloc care misca potentiometrul s-a rupt (il am de ceva timp). Problema este urmatoarea, nu am gasit nicaieri unul asemanator si ma gandeam ca poate ma poate ajuta cineva cu identificarea lui sau cel putin un loc de unde l-as putea comanda.Potentiometrul este de 50k si configuratia picioruselor este urmatoarea:X X - scutul de rezistenta care tine potentiometrul in loc x x x x x - piciorusele potentiometrului | | - controllerul pentru volumCe am gasit pe net de 50k e cu 6 picioruse. Orice informatie e binevenita. Multumesc. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Postati o poza cu potentiometrul defect poate asa va putem ajuta mai usor. Link spre comentariu
Vizitator tethryus Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Aici este poza cu potentiometrul http://imageshack.us/f/513/pic048.jpg Link spre comentariu
Vizitator tethryus Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Daca ar putea cineva sa ma ajute sa gasesc macar modelul ar fi de ajuns. Asa as sti ce anume sa caut. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Salut, pune o poza cu cablajul de unde a fost scos potentiometrul si afiseaza codurile scrise pe placile sistemului.Cum se numeste sistemul ? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Ati putea veni pana la mine cu montajul sa vedem ce gasim (str. Malinului, nr. 27). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum