K1nderu Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Salut! Ce parere aveti de aceasta schema? ar merge pe un microfon dinamic de 600 ohm? in montajul care l-am facut am eliminat C1 si C2 si R1 pentru ca nu am nevoie de microfon electret,l-am facut pentru un amic maine urmeaza sa-l testez si vroiam o parere daca poate sa duca microfonul ala,multumesc frumos! Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 As sugera o degenerare a emitorului cu 100 Ohm, in felul asta amplificarea poate fi controlata mult mai eficient si totodata imbunatatesti semialternanta negativa. Link spre comentariu
K1nderu Postat Septembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2012 multumesc marian! Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 De fapt ignora sugestia mea, implica si alte modificari nu tocmai simple deoarece altfel amplificarea ar fi prea mica, ramai la schema postata de tine, ar avea o amplificare mai mult decat suficienta din cate vad, cu mentiunea ca ar trebui sa renunti la LED care nu face decat sa ia din tensiunea necesara tranzistorului limitand astfel cursa maxima a acestuia . Link spre comentariu
K1nderu Postat Septembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2012 pai am renuntat la led si rezistenta de 120R limiteaza curentul prin el deci pot renunta si la rezistenta Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Nu recomand sa renunti la R4, rolul ei este sa formeze un filtru impreuna cu C5. Link spre comentariu
K1nderu Postat Septembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2012 ok o las acolo atunci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum