Vizitator petre-vitan Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Si cum sa instalez hdd-ul de la Laptop in alt calculator daca acesta imi cere parola imediat ce trec de bios? Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 hdd cu probleme pus pe slave, butat de pe primul, formatat direct cel cu probleme ... eu asa vad Link spre comentariu
Vizitator petre-vitan Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 hdd cu probleme pus pe slave, butat de pe primul, formatat direct cel cu probleme ... eu asa vadDar este vorba de un Laptop nu de un Deskop. Cum sa pun doua harduri la Laptop? Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 aruncati un ochi si AICI Link spre comentariu
Vizitator petre-vitan Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 M-am uitat dar nu am acel rack :( Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Cu rack extern, pe usb, nu rezolvi nimic. Am probat eu şi nu poţi accesa Hdd-ul. Pus pe desktop, idem. Voi urmării acest subiect cu interes deoarece eu încercasem şi pe naiba şi nu am reuşit... Am schimbat şi electronica unui HDD şi nimic. Aşa am aflat şi eu că codul se salvează pe platan... Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 puneti hdd pe un destop si incearca sa dai un format vezi potisau incearca cu un cd de windows pe care il duc pana la formatarea partitilor dar tot pe un destop se face aceasta treaba suzele mele daca repet cea ce au spus colegi Link spre comentariu
mos ilie Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Salut, " ...cum sa instalez hdd-ul de la Laptop in alt calculator daca acesta imi cere parola imediat ce trec de bios? " Hdd-ul parolat îl montezi cu un adaptor ca guest pe desktop. Va fi detectat în Bios, sistemul de operare va fi lansat de pe host, hdd-ul titular de pe desktop. Instalezi programul HddUnlock şi îl lansezi după care urmăreşti indicaţiile din program. Singura problemă ar putea fi lipsa adaptorului de la 44 la 40 de pini, dar se presupune că ai unul sau vei putea găsi de cumpărat. http://www.shopmania.ro/q-ide-44-pin , mai precis http://www.edigital.ro/Alte_cabluri_ada ... irect_link . Link spre comentariu
Vizitator petre-vitan Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Multumesc frumos. Voi cumpara un adaptor si apoi voi veni aici cu rezulatul. Link spre comentariu
Vizitator petre-vitan Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Va salut. As vrea sa-mi spune-ti si mie daca ceea ce se vede in poza pare a fi un hdd bun. Multumesc Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 cea ce se vede acolo este ok dar poate fi si facatura exista niste setari cu care se sare peste anumite erori Link spre comentariu
Vizitator petre-vitan Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Am inteles. Multumesc frumos pentru ajutor. Sa aveti o noapte buna. Link spre comentariu
Vizitator sarpelevladut Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 prietene daca nu rezolvi , am u un hard disk pe ide de leptop[2,5] [20 gb] de vanzare la 30 lei + transp , fac orice fel de test vrei ,e 100/100 functional , astept raspuns Link spre comentariu
Vizitator petre-vitan Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Ok, acum am facut comanda de un hdd de 100Gb si daca si asta va fi cu teapa, voi cumpara hardul de la tine. Link spre comentariu
Marius84 Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 o idee> Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum