dj_steel Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 salut.am de schimbat pe scara blocului releul vechi de timp pentru iluminat (merge 20 secunde,indiferent de cat reglez din buton),s-a cumparat un alt releu de timp cu 555,si nu ma descurc cu identificarea contactelor la releul vechi.Acesta este de tip rtpa7 220v si cel nou cumparat este http://www.oncescucompany.ro/documente/ ... -02_a4.pdf am gasit 2 scheme de releu cu rtpa7 insa nu coincid la contacte: download/file.php?id=2944&mode=view http://vega.unitbv.ro/~catalin.chivu/Di ... tizari.pdf aveti idee care ar fi conexiunile pt noul releu de timp? Link spre comentariu
electriclicdoll Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 salut.prima oara vreau sa te intreb urmatorul lucru: instalatia cu rtpa7 este facuta si contactor? daca da, normal ca schemele tale nu coincid cu schema de acolo. daca ai putea face o poza ar fi genial, daca nu, cred ca te pot ajuta, dar asta numai daca imi raspunzi la intrebarea de mai sus. succescu stima, Link spre comentariu
dj_steel Postat Septembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2012 am reusit azi in 10 minute sa o montez.vroiam doar schema lui rtpa7.am scos totata placa cu rtpa7 si contactorul aferent si am ramas cu 4 fire,cu care m-am jucat pe mutimetru pana le-am descifrat.a fost simplu Link spre comentariu
electriclicdoll Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 deci ai reusit sa pui la punct cu automatul nou? mai ai nevoie de schema? Link spre comentariu
dj_steel Postat Septembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2012 am reusit.am gasit si schema buna pana la urma a releului rtpa7.o atasez poate mai are careva nevoie de ea. Link spre comentariu
electriclicdoll Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 asta e schema ptr bornele releului. eu ma refeream la schema releului+contactor,intrerupator, becuri etc...pentru toata casa scarii Link spre comentariu
dj_steel Postat Septembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2012 releul vechi si contactorul au fost oprite de administratorul blocului.nu m-a intresat decat sa leg noul releu electronic si atat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum