validae Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 La îmbinări se poate picura cu atenţie acetonă pură sau alt solvent ce topeşte plexiglas.Va ieşi o lipitură foarte bună şi estetică. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 Sper sa nu se considere reclama dar eu asa ceva am folosit. Lipitura este indestructibila. Link spre comentariu
stryx Postat Octombrie 3 Partajează Postat Octombrie 3 In speranta ca o sa fie cuiva de folos (macar ca inspiratie) postez urmatoarele clipuri: Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 7 Partajează Postat Octombrie 7 La 11.03.2023 la 18:20, validae a spus: La îmbinări se poate picura cu atenţie acetonă Pentru plexiglas, este foarte bun cloroformul, dar trebuie lucrat in aer liber sau cu oarece ventilatie. Din pacate, acetona este precursor si cam pe acolo si cloroformul, asa ca nu prea se gasesc. Mai merge acid acetic glaciar, dar asta pute rau de tot. Link spre comentariu
tiptronic Postat Octombrie 7 Partajează Postat Octombrie 7 Servus, o firma de material publicitar mi-a recomandat adezivul asta. L-am folosit si e super, foarte rapid si nu pateaza. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 7 Partajează Postat Octombrie 7 Acum 8 ore, icar a spus: Pentru plexiglas, este foarte bun cloroformul, dar trebuie lucrat in aer liber sau cu oarece ventilatie. Din pacate, acetona este precursor si cam pe acolo si cloroformul, asa ca nu prea se gasesc. Mai merge acid acetic glaciar, dar asta pute rau de tot. Dacă acetona e precursor și deabia se găsește ca substanță pură (neamestecată cu diverse alte chestii) despre cloroform ce să zic ? Nu am auzit să se găsească cloroform de vânzare vreodată...de acetonă da. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum