Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Prolema PC sau INTERNET?

Cilibiu

Postări Recomandate

Salut tuturor. De cam 1 luna mi-am schimbat abonamentul de la net de la 50mb la 100mb la RDS.Dupa ce mi s-a schimbat viteza totul merge aiurea, daca intru pe crome sa fac testul de viteza, merge sacadat, daca intru pe youtube sa vad un video, merge sacadat, am intrat pe IE sa vad un video, la fel face, dar pe IE merge bine testul de viteza. Cand aveam pachetul de 50mb totul merge struna, indiferent de browser. I-am stresat pe cei de la RDS vreo saptamana, ei nu stiu care e problema.Configuratie PC:Intel P4 3ghz hyper treding2gb ram DDR400Nvidia Gf 5500 galaxy 128 bit 256mbHdd 80gbPlaca retea PCIDeja ma gandesc sa renunt la acest abonament si sa revin la cel vechi.Voi ce parere aveti?Am toate updaturile la windows, ultimul flash player, adobe, acrobat.......etc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

9

• wally_gatter

5

• Alexandru22

4

• FLORIN IORDACHE

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Folosesti vreun torent? Ai incercat cu un alt calculator viteza la internet? Daca ai crescut banda de la 50 la 100 MB, este posibil ca viteza sa fi scazut. Am patit si eu odata, i-am tinut in reclamatii de mi-au facut o viteza jos palaria.

Link spre comentariu

deschide de la task manager reteaua sa vedem ce viteza ai in momentul ala , cand zici tu ca se blocheaza , ca sa vedem monitorizarta viteza de transfer a retelei.. intre timp ar trebui vizualizata si incarcarea procesorului .. ar fi mult mai ok un procesor dual core in cazul de fata sau mai bun.. eu cred ca sacadarea asta provine de la hardware , nu are "puterea" necesara , dar poate fi si din cauza retelei.. ce placa de retea ai? 10M/100M/1G ?

Link spre comentariu

Am revenit cu poze.Cand rulam testul in crome, procul cu celelealte aplicati deschise 100% aproape neclintit cand sacada.Cand rulam testul in IE procul cu aceleasi aplicati deschise varia intre 88%-97% test facut normal, fara sacadari.Placa retea 100mb.Dau un ex ce sa intamplat: "Astazi pachet 50mb, totul merge struna, video youtube full screen 720p" maine pachet 100mb, totul merge sacadat, video youtube minimizat 320p sacadat. Cam asa sa intampalt. Acelasi sistem mergea brici pe pachetul de 50mb.

post-15533-139829485745_thumb.jpg

post-15533-139829485752_thumb.jpg

Link spre comentariu

deziinstaleaza din control panel/add&remove programs : flash player si actyve X , dupa care mergi pe site-ul adobe si descarca-le din nou.. reinstaleaza-le.. asa , ca sa fii sigur ca pluginurile nu freaca meciu.. L.E. Ar mai putea fi o problema a largimii de banda , dar partea asta se rezolva de catre RDS (calitatea proasta a jointurilor fibrei si altecele de la ultima lor statie de distributie pana la tine)

Link spre comentariu

Le-am reinstalat, si tot nimic.Voi mai face o singura chestie, sa instalez din nou windows-ul, dar are doar 2 luni si merge brici.Daca va face la fel, renunt la acest pachet si mi-l bag din nou pe cel vechi care mergea super bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări