Cilibiu Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Salut tuturor. De cam 1 luna mi-am schimbat abonamentul de la net de la 50mb la 100mb la RDS.Dupa ce mi s-a schimbat viteza totul merge aiurea, daca intru pe crome sa fac testul de viteza, merge sacadat, daca intru pe youtube sa vad un video, merge sacadat, am intrat pe IE sa vad un video, la fel face, dar pe IE merge bine testul de viteza. Cand aveam pachetul de 50mb totul merge struna, indiferent de browser. I-am stresat pe cei de la RDS vreo saptamana, ei nu stiu care e problema.Configuratie PC:Intel P4 3ghz hyper treding2gb ram DDR400Nvidia Gf 5500 galaxy 128 bit 256mbHdd 80gbPlaca retea PCIDeja ma gandesc sa renunt la acest abonament si sa revin la cel vechi.Voi ce parere aveti?Am toate updaturile la windows, ultimul flash player, adobe, acrobat.......etc Link spre comentariu
ChRS Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Folosesti vreun torent? Ai incercat cu un alt calculator viteza la internet? Daca ai crescut banda de la 50 la 100 MB, este posibil ca viteza sa fi scazut. Am patit si eu odata, i-am tinut in reclamatii de mi-au facut o viteza jos palaria. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Pe speedtest cu IE imi arata 72mb down si vreo 40up, dar pe crome merge jalnic, zici ca se blocheaza.Nu stiu la ce te referi dar incep iarca cu reclamati.Nu am nici un torrent. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 deschide de la task manager reteaua sa vedem ce viteza ai in momentul ala , cand zici tu ca se blocheaza , ca sa vedem monitorizarta viteza de transfer a retelei.. intre timp ar trebui vizualizata si incarcarea procesorului .. ar fi mult mai ok un procesor dual core in cazul de fata sau mai bun.. eu cred ca sacadarea asta provine de la hardware , nu are "puterea" necesara , dar poate fi si din cauza retelei.. ce placa de retea ai? 10M/100M/1G ? Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Am revenit cu poze.Cand rulam testul in crome, procul cu celelealte aplicati deschise 100% aproape neclintit cand sacada.Cand rulam testul in IE procul cu aceleasi aplicati deschise varia intre 88%-97% test facut normal, fara sacadari.Placa retea 100mb.Dau un ex ce sa intamplat: "Astazi pachet 50mb, totul merge struna, video youtube full screen 720p" maine pachet 100mb, totul merge sacadat, video youtube minimizat 320p sacadat. Cam asa sa intampalt. Acelasi sistem mergea brici pe pachetul de 50mb. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Cum stai cu plugin-urile? flash player/ java? etc... ia fa-le niste update-uri.. verifica te rog si protocoalele bifate de la setarile retelei Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Am toate updaturile la zi, iar la placa de retea nu am umblat, dar voi verifica.L.E am verificat , totul este bifat, totul este instalat la placa de retea! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 deziinstaleaza din control panel/add&remove programs : flash player si actyve X , dupa care mergi pe site-ul adobe si descarca-le din nou.. reinstaleaza-le.. asa , ca sa fii sigur ca pluginurile nu freaca meciu.. L.E. Ar mai putea fi o problema a largimii de banda , dar partea asta se rezolva de catre RDS (calitatea proasta a jointurilor fibrei si altecele de la ultima lor statie de distributie pana la tine) Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Le-am reinstalat, si tot nimic.Voi mai face o singura chestie, sa instalez din nou windows-ul, dar are doar 2 luni si merge brici.Daca va face la fel, renunt la acest pachet si mi-l bag din nou pe cel vechi care mergea super bine. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 inainte de asta verifica setarile specifice netului , retea , acces , si internet options , si pe urma vezi unde era buba Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Am reinstalat windows-ul si tot la fel! :cry: Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 ai incercat sa descarci ultima versiune de driver al placii de retea de pe un alt sistem si sa-l instalezi? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Buna seara ! Eu as zice sa incercati si cu un alt pc-u sau laptop sa vedeti daca va merge netul tot asa . Succes Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Asta tot incerc sa fac rost, dar nu gasesc pe nimeni cu un pc mai bun ca al meu, macar sa mearga vista pe el. Link spre comentariu
Vizitator ggina523 Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Eu am o viteza mult mai mica si nu am patit sa imi sacadeze vreun browser Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum