Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor...windows pentru notebook

Vizitator flocaneata

Postări Recomandate

Vizitator johny2k

Eu zic sa inchidem aceasta polemica. Utilizatorii forumului isi pot face si singuri o parere deja din ce s-a scris pana acum. Cat despre problema colegului nostru, sper ca si-a gasit rezolvarea in ceea ce fiecare a avut de spus.Raman totusi la parerea ca ar trebui sa fim civilizati si sa folosim corect limba romana, nu de alta dar macar pentru a ne face mai bine intelesi.Sa auzim doar de bine.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Luca

4

• Marian

3

• stefan94stefan

2

• Dell vostro

1

Top autori în acest subiect

Ma ocup cu reparatii calculatoare de vro 6 ani avand 9 ani de net si utilizare pc, am fost pasionat decat de softuri, am diversi clienti care le-am instlat acest windows, chiar si o institutie unde se lucreaza la greu cu computerul, nu a fost nicio problema cu el, acest windwos este facut din experienta, inainte sa il fac m-am jucat si cu alte windowsuri gen black xp, last xp.. dezamagit de ele ca are diverse errori, greseli, setari care nu imi plac, m-am gandit sa imi fac singur windowsul asa ca am cautat cum se face si am aflat de softul nLite, dupa ce m-am jucat cu el cam 1 an de zile, pana cand l-am stapanit destul de bine si mi-am facut propriu meu windows gata setat.

Este ceva gen: ai o combina cu casetofon, pikup radio. din pacate aceste "dotari" numai le folosesti asa ca le indepartezi si lasi decat amplificatorul din ea sa functioneze.

Cine vrea sa isi faca o mica idee despre cum se modifica un windows:

Cum se poate modifica un windows xp cu nlite – tutoriale video

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări