glazy16 Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 am un hp pavilion dv9665eo , si temperaturile stau cam ridicate, procesorul sta la 53 de grade..., gpu sta la 67, si HDD la 45, asta nefacand pe el nimic.Nu mai e cazul sa ne intrebam daca l-am desfacut sa-l curat sa-i schimb pasta etc...pentru ca am facut-o.El functioneaza pe Ubuntu , intrucat atunci cand vreau sa instalez windows xp spune ca nu recunoaste HDD si ma pune sa dau f3 ca sa renunt, iar in bios cand ii dau test la HDD da urmatoarea eroare #10009 - Replace Hard Disk.AM pus si altul si tot asa, hdd este S-ATA si chiar nu stiu ce sa-i mai fac:(Mentionez ca am reusit sa instalez ubuntu pe el, si merge sa stochez informatii pe hdd. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Va salut ! Eu asi zice sa incercati cu windows xp sp3 . Succes !! Link spre comentariu
glazy16 Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 si cealalta problema? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Parerea mea este sa incercati si cu un windows 7 pt ca la xp nu prea recunoaste hdd-urile S-ATA,sau cautati un xp cu driverele S-ATA incluse,si eu am avut o problema de genul,si am rezolvat-o din bios,ca sa imi gaseasca hdd-ul in XP ....dar numai stiu exact de unde ..! Link spre comentariu
glazy16 Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 va multumesc, ma gandeam eu la treaba asta, insa cealalta problema cum o rezolv? Link spre comentariu
ChRS Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Calculatorul este compatibil cu o versiune de Vista sau Windows 7? Eu as incerca cu cele 2 versiuni de Windows mentionate. Mi s-a intamplat ca setup-ul de Windows xp sa nu recunoasca partitia de la un Fedora preinstalat. Cum discheta de Fdisk nu aveam, a trebuit sa instalez Windows 7.Pe partea de temperaturi... cam mari. Cooler-ul merge in continuu sau are termostat? Link spre comentariu
glazy16 Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 el este conceput pe vista, chiar placa lui video recomanda asta fiind dx10... coolerul cred ca are termostat, dar merge la capacitate maxima, ma gandesc sa nu se fie ceva grav Link spre comentariu
ChRS Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Temperatura la HDD este teoretic buna. La alte laptopuri la care am mai lucrat, GPU-ul era super incins. De exemplu eu am acum o temperatura medie la HDD 37 de grade, CPU 44, GPU 44 grade, dupa 3 ore de lucru la un Acer.Iti recomand in cazul tau o placa racitoare ce vine pusa sub laptop. Apropo, pe ce suprafata este tinut laptop-ul?L.E.: Cu ce program vizualizezi temperaturile? Daca le iei din BIOS, se poate intampla ca producatorul sa fi pus o versiune de bios bug-uita si sa nu-ti citeasca ca lumea senzorii. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Daca vreti neaparat windows xp, atunci incercati cu ce v-am spus eu mai sus pentru ca s-ar putea sa mearga . Succes !!! Link spre comentariu
glazy16 Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 vreau vista, ca vista ca el e facut pt vista...temperaturile le citeste cu psensor de pe ubuntu...el sta pe masa , suprafata lucioasa... Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Mai bine pui Windows 7 va merge mult mai bine ca Vista parerea mea ,eu am avut windows 7 pe procesor de 1700,si 768 mb ram si mergea super ...! Link spre comentariu
glazy16 Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 am bagat win 7 si vad ca ramane blocat la PRESS ANY KEY TO BOOT..etc Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Pai ati apasat pe tasta enter cand a inceput dvd-ul sa se invarte,adica mai exact cand va aparut pe ecran acel mesaj PRESS ANY KEY TO BOOT.... . Astept vesti bune de la dvs !! Link spre comentariu
glazy16 Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 fii atent faza:)) nu apasasem pe enter, am bagat si vista si dupa ce apasam tasta intra si ramanea negru...Oke, am luat hardul, l-am bagat pe alt laptop, si a mers instalat vista de acolo, l-am instalat de pe ala, apoi l-am bagat pe asta si merge de rupe )acuma sa vad ce fac cu problema cu incalzirea Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 In legatura cu temperaturile,daca nu vi se restarteaza sau daca nu se blocheaza laptopul nu este o problema grava,asta este parerea mea .Bravo ! Ne bucuram ff mult ca v-am putut ajuta !! O zi buna va doresc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum