Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema incingere si butare windows

glazy16

Postări Recomandate

am un hp pavilion dv9665eo , si temperaturile stau cam ridicate, procesorul sta la 53 de grade..., gpu sta la 67, si HDD la 45, asta nefacand pe el nimic.Nu mai e cazul sa ne intrebam daca l-am desfacut sa-l curat sa-i schimb pasta etc...pentru ca am facut-o.El functioneaza pe Ubuntu , intrucat atunci cand vreau sa instalez windows xp spune ca nu recunoaste HDD si ma pune sa dau f3 ca sa renunt, iar in bios cand ii dau test la HDD da urmatoarea eroare #10009 - Replace Hard Disk.AM pus si altul si tot asa, hdd este S-ATA si chiar nu stiu ce sa-i mai fac:(Mentionez ca am reusit sa instalez ubuntu pe el, si merge sa stochez informatii pe hdd.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• glazy16

9

• FLORIN IORDACHE

4

• ChRS

2

• stefan94stefan

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Parerea mea este sa incercati si cu un windows 7 pt ca la xp nu prea recunoaste hdd-urile S-ATA,sau cautati un xp cu driverele S-ATA incluse,si eu am avut o problema de genul,si am rezolvat-o din bios,ca sa imi gaseasca hdd-ul in XP ....dar numai stiu exact de unde ..!

Link spre comentariu

Calculatorul este compatibil cu o versiune de Vista sau Windows 7? Eu as incerca cu cele 2 versiuni de Windows mentionate. Mi s-a intamplat ca setup-ul de Windows xp sa nu recunoasca partitia de la un Fedora preinstalat. Cum discheta de Fdisk nu aveam, a trebuit sa instalez Windows 7.Pe partea de temperaturi... cam mari. Cooler-ul merge in continuu sau are termostat?

Link spre comentariu

Temperatura la HDD este teoretic buna. La alte laptopuri la care am mai lucrat, GPU-ul era super incins. De exemplu eu am acum o temperatura medie la HDD 37 de grade, CPU 44, GPU 44 grade, dupa 3 ore de lucru la un Acer.Iti recomand in cazul tau o placa racitoare ce vine pusa sub laptop. Apropo, pe ce suprafata este tinut laptop-ul?L.E.: Cu ce program vizualizezi temperaturile? Daca le iei din BIOS, se poate intampla ca producatorul sa fi pus o versiune de bios bug-uita si sa nu-ti citeasca ca lumea senzorii.

Link spre comentariu

Pai ati apasat pe tasta enter cand a inceput dvd-ul sa se invarte,adica mai exact cand va aparut pe ecran acel mesaj PRESS ANY KEY TO BOOT.... . Astept vesti bune de la dvs !! :da

Link spre comentariu

fii atent faza:)) nu apasasem pe enter, am bagat si vista si dupa ce apasam tasta intra si ramanea negru...Oke, am luat hardul, l-am bagat pe alt laptop, si a mers instalat vista de acolo, l-am instalat de pe ala, apoi l-am bagat pe asta si merge de rupe :))acuma sa vad ce fac cu problema cu incalzirea

Link spre comentariu

In legatura cu temperaturile,daca nu vi se restarteaza sau daca nu se blocheaza laptopul nu este o problema grava,asta este parerea mea .Bravo ! Ne bucuram ff mult ca v-am putut ajuta !! :101 O zi buna va doresc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări