Reynolds Postat Mai 25, 2006 Partajează Postat Mai 25, 2006 Am un pickup vechi din cre as vrea sa fac un amplificator cat decat mai puternic :vreo 50W/canal acum are cred 5 sau 10 /canal si mai are si reglaje bas si inalte.Se poate efectua astfel de modificare? :supz: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 25, 2006 Partajează Postat Mai 25, 2006 Am un pickup vechi din cre as vrea sa fac un amplificator cat decat mai puternic :vreo 50W/canal acum are cred 5 sau 10 /canal si mai are si reglaje bas si inalte.Se poate efectua astfel de modificare?nu ai cum sa scoti atata putere dintr-un pickup vechiacel pickup are transformatorul de putere mica si nu ai cum sa scoti ceva daca nu este (ma refer la putere)cel mai bine ar fi sa lasi pickup-ul asa cum e el si sa iti cumperi o statie Link spre comentariu
Vizitator maximus Postat Septembrie 13, 2006 Partajează Postat Septembrie 13, 2006 cum e scris si mai sus....garantam ca nu poti avea 50W ...daca schimbi traful, ca sa poata fi capabil sa dea m mult curent....daca schimbi tranz finali, mai umbli un pic la polarizari, poate reusesti ceva...DAR...asta deja e o reproiectare care te va enerva asa ca mai bine concepe altul de la 0...sau ia schema de undeva ! Link spre comentariu
Reynolds Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 nu era chiar asaare trafu de 100Wsectiune 5x2=10cm patratitreb rebobinatproblema e ca nu am sarma Link spre comentariu
ari_panterra Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 si ce treaba are cu auto?! Link spre comentariu
Dr.L Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 si pt 2x50w iti trebuie traf de ~200w Link spre comentariu
alexutu Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 te complici, dk vrei si esti din buc iti dau eu o yamaxa ax300 care functioneaza dar ar trebui un pic bibilita. ti-o dau ieftin 130 ron -dar oferta asta doar pana la sf lunii.dk esti interesat da-mi un mesaj. Link spre comentariu
Reynolds Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 am la ce asculta, nu asta e problema meavreau doar sa invat cate ceva sa mesteresc la elesa vad ce arunc si ce mai tin de prin vechituri(il pusesem pt fier vechi impreuna cu alte tole)e un topic mai vechi de-al meu postat gresit(se poate muta) Link spre comentariu
ionut20 Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 se muta la amplificatare .... chiar daca discutia a inceput acum 3 ani .... Link spre comentariu
remus68 Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Am un pickup vechiDaca tot a reinceput discutia de acum trei ani ... ce pick-up e ? Il mai ai in stare originala ? Link spre comentariu
Reynolds Postat August 7, 2009 Autor Partajează Postat August 7, 2009 nu mai e intregera un pickup rusescdar pot folosi ideea la un casetofon de asemenea rusescam avut unele probleme cu corectoru de ton si ce mai are(e foarte complicat)si am bagat semnal direct in amplif final pentru a evita celelalte problemefoloseste in amplif kt816,kt817(complementari)alimentare 12Vmerge doar sa-i pun orice tranzistori de putere mai mare complementaripentru ai mari puterea(evident marit si traful)?acum are 2x10W si la 75% din putere se aude foarte prost Link spre comentariu
cipa_maria Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 practic e chinuiala sa modifici o asa vechitura! fa un amplif nou bun!!! o sa fi foarte multumit!!! Link spre comentariu
remus68 Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Alimentat cu +12V si masa, amplificatorul scoate 10W doar daca e cu transformator de iesire; asa, nu are mai mult de 3W/4ohm ! Pentru a-i mari puterea, utilizind in continuare aceeasi schema, va trebui alimentat cu tensiune mai mare (alt traf de putere mai mare, alt redresor, alt filtraj) si identificat pe schema care componente realizeaza polarizarile tranzistorilor si recalculate (inainte trebuie desenata schema dupa cablaj). Poate chiar inlocuite unele tranzistoare daca nu au Uce suficient pentru noua tensiune de alimentare. Link spre comentariu
Reynolds Postat August 7, 2009 Autor Partajează Postat August 7, 2009 il las asadaca treb modif asa multmie ca-l fac praf(sunt sanse mari) Link spre comentariu
remus68 Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 mie ca-l fac praf(sunt sanse mari)Foarte mari ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum