costy19 Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Salutare am nevoie sa realizez un incarcator de mobil urgent pt Nokia 1200 ,datorita faptului ca se ia curentul foarte des la tara ,am nevoie de un montaj de incarcare pt Nokia 1200 care va fi legat la o baterie auto ,care nu este pusa pe un autoturism doar la un alt montaj de prima necesitate, problema este ca bateria este foarte veche si din cauza asta este pusa zilnic la incarcare pt a asigura functionarea montajului.In concluzie am nevoie de o schema pentru incacator pt nokia1200 cu protectie ma poate ajuta cineva?montajul tre sa scoata 5v c.c/350mA. Link spre comentariu
Electronicserver Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Cauta mc34063 . Link spre comentariu
costy19 Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Asta ar fi bun? Si daca da bobina tre facuta manual sau se poate cumpara ca nu stiu sa bobinez http://electronics-diy.com/electronic_s ... php?id=139 Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Daca ai sa te uiti pe imaginea cu schema ai sa vezi ca scrie acolo cum poti face bobina aceea. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 am nevoie de un montaj de incarcare pt Nokia 1200 care va fi legat la o baterie autoDar de ce nu cumpăraţi un încărcător auto dedicat acestui model de telefon ?Satisface absolut toate cerinţele încărcării şi costă cam cât un pachet de ţigări. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum