florinellll Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Salut Am gasit acest telefon sigilat la 1000lei http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_986-4780.php Ce ma sfatuiti ,merita? Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 dupa specificatii si pret eu cred ca ar merita...acum e decizia ta ce faci Link spre comentariu
strombi Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Mai bine mai pui 100 lei si iti ei un S2 nu se comparata un S2 cu alcatel.... Aici poti primii doar sfaturi decizia finala o ei tu. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Parerea mea sincer eu nu as da 1000lei pt un Alcatel ...! acum tu alegi ce vrei ...! Link spre comentariu
florinellll Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Multumesc pentru sugestii Link spre comentariu
cristiaCT Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Nu lua alcatel.Mai bine un s2,iphone4 sh gasesti lejer,htc-uri in banii astia gasesti o groaza. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Care-i problema cu Alcatelul ?Samsungul are 3 *oaie ? Eu am un Motorola Defy care mi se pare un telefon extraordinar din toate punctele de vedere. Cativa prieteni/amici au ras de faptul ca e Motorola si nu este Samsung...WTF ??? Eu am impresia ca lumea "smartfonistilor" se imparte in : -cei care divinizeaza Iphone;-cei care divinizeaza Samsung;- si ailalti care se bucura de avantajele unui smartphone fara sa faca tam-tam. Link spre comentariu
cristiaCT Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Hai sa nu comparam cu motorola defy care este un telefon facut sa reziste la praf,umezeala,socuri etc.Omul a cerut o parere si fiecare are dreptul sa zica. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Să nu se înţeleagă greşit, nu sunt fan Samsung, dar nici Alcatel nu mi-aş cumpăra. Motivele sunt următoarele:1. Nu sunt foarte bine realizate din punct de vedere hardware (nu că ar fi Samsung realizate mult mai bine...)2. Datorită faptului că nu sunt foarte populare la noi, şi nu sunt foarte multe pe piaţă, furnizorii nu aduc piese de schimb pentru Alcatel în general. Lucru pe care-l văd ca un mare dezavantaj. Trebuie luat în calcul si acest aspect. Un ex: Spargi din greşeală lcd-ul ( se mai întâmplă) şi telefonul devine piesă de muzeu.3. Şanse mici să îl revinzi.4. Doamne fereşte să se strice software... şi aici mă refer la probleme de software mai "sensibile".. de bootloader, s.a. Link spre comentariu
florinellll Postat Septembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Să nu se înţeleagă greşit, nu sunt fan Samsung, dar nici Alcatel nu mi-aş cumpăra. Motivele sunt următoarele:1. Nu sunt foarte bine realizate din punct de vedere hardware (nu că ar fi Samsung realizate mult mai bine...)2. Datorită faptului că nu sunt foarte populare la noi, şi nu sunt foarte multe pe piaţă, furnizorii nu aduc piese de schimb pentru Alcatel în general. Lucru pe care-l văd ca un mare dezavantaj. Trebuie luat în calcul si acest aspect. Un ex: Spargi din greşeală lcd-ul ( se mai întâmplă) şi telefonul devine piesă de muzeu.3. Şanse mici să îl revinzi.4. Doamne fereşte să se strice software... şi aici mă refer la probleme de software mai "sensibile".. de bootloader, s.a.Cam asa este.Merci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum