Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat telefon- merita sau nu?

florinellll

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florinellll

3

• cristiaCT

2

• strombi

1

• maryuss2011

1

Top autori în acest subiect

Care-i problema cu Alcatelul ?Samsungul are 3 *oaie ? Eu am un Motorola Defy care mi se pare un telefon extraordinar din toate punctele de vedere. Cativa prieteni/amici au ras de faptul ca e Motorola si nu este Samsung...WTF ??? Eu am impresia ca lumea "smartfonistilor" se imparte in : -cei care divinizeaza Iphone;-cei care divinizeaza Samsung;- si ailalti care se bucura de avantajele unui smartphone fara sa faca tam-tam.

Link spre comentariu

Să nu se înţeleagă greşit, nu sunt fan Samsung, dar nici Alcatel nu mi-aş cumpăra. Motivele sunt următoarele:1. Nu sunt foarte bine realizate din punct de vedere hardware (nu că ar fi Samsung realizate mult mai bine...)2. Datorită faptului că nu sunt foarte populare la noi, şi nu sunt foarte multe pe piaţă, furnizorii nu aduc piese de schimb pentru Alcatel în general. Lucru pe care-l văd ca un mare dezavantaj. Trebuie luat în calcul si acest aspect. Un ex: Spargi din greşeală lcd-ul ( se mai întâmplă) şi telefonul devine piesă de muzeu.3. Şanse mici să îl revinzi.4. Doamne fereşte să se strice software... şi aici mă refer la probleme de software mai "sensibile".. de bootloader, s.a.

Link spre comentariu

Să nu se înţeleagă greşit, nu sunt fan Samsung, dar nici Alcatel nu mi-aş cumpăra. Motivele sunt următoarele:1. Nu sunt foarte bine realizate din punct de vedere hardware (nu că ar fi Samsung realizate mult mai bine...)2. Datorită faptului că nu sunt foarte populare la noi, şi nu sunt foarte multe pe piaţă, furnizorii nu aduc piese de schimb pentru Alcatel în general. Lucru pe care-l văd ca un mare dezavantaj. Trebuie luat în calcul si acest aspect. Un ex: Spargi din greşeală lcd-ul ( se mai întâmplă) şi telefonul devine piesă de muzeu.3. Şanse mici să îl revinzi.4. Doamne fereşte să se strice software... şi aici mă refer la probleme de software mai "sensibile".. de bootloader, s.a.

Cam asa este.Merci
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări