Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Plafoniera Auto

strombi

Postări Recomandate

Salut am de rezolvat o problema cu o plafoniera auto dupa ce se sting ledurile mai raman foarte foarte putin aprinse cu ce rezistenta as putea sa inseriez ledu ca dupa temporizare sa se inchida fara a mai ramane aprins?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• strombi

3

• sebi

1

• LARY

1

• puriu

1

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator richardjoltan

cine poate sa imi faca un temporizator plafoniera auto ?? io platesc sunt nou pe aici am cautat pe google si am dat de voi.. cerintele mele sunt ca , sa se inchida/aprinda becu de la plafoniera cnad deschid masina din telecomanda si sa se inchida la fel dupa ce am inchis masina cu intarziere de 10 15 secunde ... imi poate si mie cineva realiza asa ceva am mai vazut ca am mai facut cineva ... contracost bineinteles... si schita cu legaturile care trebuie sa le fac la masina ... sunt din oradea si daca este vreunul din orasul meu il astept cu un mesaj ceva pe [email protected] sau la numaru de telefon 0748981257 sau si daca nu este din oradea!!!

Multumesc.

Link spre comentariu

Teoretic e simplu ei un plus minus de la centralizata cand da curent in instalatie ii dai si ei,si dupa ce inchizi masina,ii intrerupe curentul si ca sa stea putin aprinsa 10 15 sec i pui 1 2 condensatori care vor ramane incarcati din moment ce nu mai au curent.

Link spre comentariu

Teoretic e simplu ei un plus minus de la centralizata cand da curent in instalatie ii dai si ei,si dupa ce inchizi masina,ii intrerupe curentul si ca sa stea putin aprinsa 10 15 sec i pui 1 2 condensatori care vor ramane incarcati din moment ce nu mai au curent.

Aaaaa, tu iti dai foc la masina jane din ce spui tu aicia :ciuda:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări