Administratori Badman Postat Septembrie 11, 2012 Administratori Partajează Postat Septembrie 11, 2012 http://www.st.com/internet/com/TECHNICA ... 000063.pdf curentul este Vref*0,5 schema pare ok, daca nu merge sigur sa gresit ceva Link spre comentariu
suirammarius Postat Septembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Merge bine! Cu reglaju' curentului nu ma descurc eu asa bine, dar pana la urma cred ca o sa-i dau de cap.Multumesc mult pentru sprijin! Link spre comentariu
suirammarius Postat Septembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv.Am facut montajul si a functionat o vreme, dar destul de rau. Imi reseta frecvent microcontroler-ul. Acum... cum conectez motorul cum o ia razna tot.Alimentarea de 5V e facuta aparte de cea a motorului (cu GND comun, evident). Motorul e alimentat la 12V.Multumesc! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 23, 2012 Administratori Partajează Postat Septembrie 23, 2012 fa alt driver daca ai aceasta problema, am avut si eu cateva cu aceasta pereche de integrate si a trebui sa le arunc ca nu am stiut ce sa fac. Daca poti paune mana pe un TB6560 sau a3977 care merg mult mai bine ar fi excelent Link spre comentariu
suirammarius Postat Septembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2012 CRED ca am rezolvat. Vedem maine caci acum e tarziu.La Vref eu conectasem o iesire PWM de la micro (cu filtru pe ea) si ca controlez curentu' din meniul programului. Se pare ca de acolo era ceva... ca am scos din circuit asta si am pus un potentiometru normal si vad ca merge acum.Mai fac ceva probe maine!Multumesc frumos pt raspunsul promt! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum