suirammarius Postat Septembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2012 nu sunt curios BINE! Iti multumesc mult pentru ajutor si sper sa nu intampin probleme si sa mearga ca uns!. Vedem maine! Link spre comentariu
suirammarius Postat Septembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Nu merge! Sau nu stiu eu ce sa-i fac... cum sa-i fac... Cand invart de potentiometru... e un haos! Pare ca ar avea 2 trepte... scade curentul cand il invart intr-o parte dar brusc. Oricum, nu pot sa trec de 9V ca imi creste curentul imediat! I-am dat H/L la semnalul de clock... face un pas la dreapta... mai sta... mai face unu' la stanga... Asta e schema: Imi poate spune cineva unde gresesc? Multumesc! Link spre comentariu
suirammarius Postat Septembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Iar daca ii cresc frecventa la CLOCK (ca sa se invarta mai repede) doar bazaie tare si nimic mai mult! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 10, 2012 Administratori Partajează Postat Septembrie 10, 2012 da-i curent mai mare Link spre comentariu
suirammarius Postat Septembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Pai... Cand face pasul ia mult curent; mai mult ar arde motorul. Oricum, nu pot regla curentul. Da' schema e ok? Ce fel de potentiometru trebuia.sa folosesc pt reglarea curentului? Eu am folosit unu' normal de 10k.Condensatorul de 3,3 e ceramic. E bine? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 10, 2012 Administratori Partajează Postat Septembrie 10, 2012 schema nu e clara Link spre comentariu
suirammarius Postat Septembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2012 La ce mod nu e clara? Ce nu e clar?Si referitor la Vref... de ce nu regleaza curentul? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 10, 2012 Administratori Partajează Postat Septembrie 10, 2012 nu se intelege nimic din ea....nu stiu dece nu poti regla curentul, 100% e ceva gresit acolo Link spre comentariu
suirammarius Postat Septembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Pai asta intrebam eu, ce e gresit?Pai.. sa fac deseara alta un pic mai ingrijita ca sa fie mai clara? Poate asa ma poti ajuta sa rezolv si eu problema, nu? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 10, 2012 Administratori Partajează Postat Septembrie 10, 2012 de unde sa stiu ce e gresit daca nici schema aia nu se vede nimic in ea... ? Link spre comentariu
suirammarius Postat Septembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Aaa! Nu e clara imaginea? Asta e problema? Link spre comentariu
suirammarius Postat Septembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Asa e mai bine? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 10, 2012 Administratori Partajează Postat Septembrie 10, 2012 e la fel, nu se vede nici un text cum trebuie... ne invartim in jurul cozii asa ca eu renunt Link spre comentariu
suirammarius Postat Septembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Vaaai... te rog mult sa nu renunti! Chiar am mare nevoie de acest montaj! Stau si dau refresh la forum sa vad cand imi raspunde cineva... Uite, am pus-o si mai mare! Sper ca de data asta sa fie ok! Asa cum spune si la semnatura ta... nu renunta! Link spre comentariu
suirammarius Postat Septembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Iti multumesc frumos! Sincer, nu glumesc si nu sunt ironic!Cat stateam aici, in asteptarea unui raspuns, ma tot uitam pe placuta; si... ce sa vezi? Am descoperit ca nu e lipit un piciorus de la L298!!! Era chiar o iesire catre motor. L-am lipit si s-a rezolvat problema! Acum, daca esti amabil, as vrea sa-mi explici un pic cum sa fac cu Vref asta... nu reusesc sa limitez curentul la 1,4A. Cand motorul se invarte foarte incet creste enooorm! Ajunge si la 3A. Cum sa fac?Multumesc frumos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum