philipo4you Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Vind statie CB Midland Alan 52, absolut noua, in cutia originala cu manualele nedesfacute din tipla !Am intrat in posesia ei astazi, si doar am testat-o !Functioneaza fara nicio problema.Pret 500 de lei negociabil.O vind pentru ca vrea ceva superior. Link spre comentariu
philipo4you Postat Septembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Negociabil ! Statia este perfecta ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 La magazin este mai ieftina.... http://www.cbmania.ro/statii_radio_cb_2 ... multi.html Oare de crezi ca toti amatorii de RF sunt fraieri ? Nici la jumatate de pret nu o sa o dai , chiar daca este nefolosita , parerea mea . Oricum iti urez vanzare placuta ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Pentru ca este la moda in Romania. Ieri seara a aparut pe Radioamator.ro un anunt din districtul 2 cu un stick DVB cared stia sa faca SDR. Cerea pe el 180 lei in conditiile in care nou-nout stick-ul ala costa pe Ebay 20 de USD cu transport inclus. Ce sa mai zic? Astia suntem! Ce mi se pare insa si mai revoltator este faptul ca adminul site-ului nu permite demascarea profitorilor, au fost cateva anunturi indtroduse de alt useri in care se arata pretul real si au fost sterse, sa nu poate fi citite de eventualii cumparatori. Link spre comentariu
philipo4you Postat Septembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Eu am cumparat-o de la emag.ro unde este peste 500 de lei.Cumparat este un fel de a spune pentru ca avut ocazia sa transform niste vouchere plus niste bani in aceasta statie.Nu vreau decit sa recuperez cumva niste bani si sa imi cumpar alta un pic mai performanta de la alta firmahpavictor:"Oare de crezi ca toti amatorii de RF sunt fraieri ?"Nu, nu cred asta. Este un pret pe care l-am cerut si sunt dispus sa negociez. Dar sa vad ca apare unul care si-o doreste cu adevarat si este dispus sa discutam pretul. Daca nu, nu-i problema, ca folositoare este oricum. dyogenes:"Ce mi se pare insa si mai revoltator este faptul ca adminul site-ului nu permite demascarea profitorilor, au fost cateva anunturi indtroduse de alt useri in care se arata pretul real si au fost sterse, sa nu poate fi citite de eventualii cumparatori.Si ...apoi, orice vanzare este un profit pina la urma! Si eu, ca si cumparator, as vrea sa gasesc produse la pretul de cost al fabricantului, dar inca nu am avut norocul asta ! Poate il au altii.Si apoi ne uitam la comerciantii astia de pe net, care chiar daca au preturile mai mici, tot "profitori" sunt la sfirsitul tranzactiei !Cred ca exagerezi cind ma compari cu ceea ce gasesti pe net si apoi faci tot felul de comparatii cu terti. Dar asta-i romanul : "dincolo era mai ieftin !"Pentru a indeparta orice dubii cu privire la "profitorul" din mine, sunt dispus la schimburi cu STORM TURBO EXTREME sau AVANTI PRIMO Link spre comentariu
philipo4you Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 450 si ramine valabila varianta schimbului. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Salut, in cazul in care o mai aveti va intereseaza un schimb cu STATIE RADIO CB TTI 775 PREMIER 10W + SUPORT STATIE + 100 leiDetalii Statie: TTI TCB 775Producator: TTI TCBCanale: 40Frecventa: 26.960 - 27.990 MHzModulatia: AM / FMAlimentare: 12VTemperaturi functionare: - 10 ÷ + 55Dimensiuni: 14 x 18.6 x 3.7 cmGreutate: 0.99 KgPuterie emisie: 10WModulatie: FM: 1.8 KHz +/- 0.2 KHzDeviatia modulatiei: ± 0,2 KHzTip receptie: Sistem de receptie duala superheterodinaSensibilitate: 0.5 μV 20 dB SINADSelectivitatea: > 60dBSquelch: 1 mVPutere de iesie audio: 2 W 8 OhmFrecventa intermediara: 10.695MHz - 455 MHzFUNCTII SUPLIMENTARE: canal de urgenta CH9 CH19 EMG / scanare SCAN / Last channel recall LCR / Quick Up / Quick Down / Mic Gain / RF Gain / Indicator RX / Indicator TX / Beep Tone BP / Intensitate luminozitate display DIM / S Meter / Comenzi navigare canale pe microfon UP DN / Comenda blocare taste pe microfon LOCK Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum